co mam spravit?

Príspevok v téme: co mam spravit?
omajgat

vedeli by ste si predstavit byt s niekym koho ste predtym odmietli?Ono stala sa mi taka osemetna situacia...obnovil som kontakt so zenou, ktora je moja byvala kolegyna...este ked pracovala u nas vo firme, tak sme sa dlhu dobu maximalne len pozdravili a to bolo vsetko...neskor sme si zacali pisat a zacala ma balit, ponukala sa mi, ze ma odvezie domov ...raz ma aj zobrala a trosku to medzi nami zaiskrilo a tak sme sa bozkavali...lenze problem bol v tom, ze ja som mal v tom case rozrobenu uz inu zenu (susedu), s ktorou som si velmi rozumel a aj som s nou vyspal...nakoniec som kolegynu zacal postupne ignorovat, lebo by som to nedokazal hrat na dve strany...So susedkou sme sa dali dokopy a vydrzalo nam to 7 krasnych mesiacov, bol som stastny, miloval som ju a aj stale milujem ale pred troma tyzdnami mi dala kopacky, kvoli mojej hluposti... boli to tyzdne neustaleho trapenia, placu a opustania sa ale rozhodol som sa, ze satreba pohnut dalej a tak som sa ozval tejto kolegyni, momentalne byva v prahe a nemal by som problem ist za nou a ani ona nieje proti tomu...poradite mi co mam robit? ci cakat ze sa byvala ozve? nepiseme si uz skoro 2 tyzdne, teda keby som jej napisal, tak asi odpise ale skusam pravidlo nuloveho kontaktu, aj ked sme sa pocas tych 2 tyzdnov 2krat stretli a v pohode ppokecali

stabajzna

omg, ty si akoze chlap? od takych jak ty co najdalej...............................to je jedno ci Praha alebo druhy koniec sveta, proste ta poslat k certu a viac sa neobzerat

rasto212

Ale čo ste na hlavu? Však ja som normál zaregistrovaný a témy zakladám len pod mojim nickom. Toto som nezaložil ja :D

dajsaliecit

empire alias rasto212 .... či aké nicky ešte používaš-každý týždeň sem dáš minimálne jednu tému vždy riešiš inú ženskú plus tvoju bývalú/susedu
navyše máš problém aj s bisexualitou

každú chvíľu chceš niečo iné a sám nevieš čo