vedeli by ste si predstavit byt s niekym koho ste predtym odmietli?Ono stala sa mi taka osemetna situacia...obnovil som kontakt so zenou, ktora je moja byvala kolegyna...este ked pracovala u nas vo firme, tak sme sa dlhu dobu maximalne len pozdravili a to bolo vsetko...neskor sme si zacali pisat a zacala ma balit, ponukala sa mi, ze ma odvezie domov ...raz ma aj zobrala a trosku to medzi nami zaiskrilo a tak sme sa bozkavali...lenze problem bol v tom, ze ja som mal v tom case rozrobenu uz inu zenu (susedu), s ktorou som si velmi rozumel a aj som s nou vyspal...nakoniec som kolegynu zacal postupne ignorovat, lebo by som to nedokazal hrat na dve strany...So susedkou sme sa dali dokopy a vydrzalo nam to 7 krasnych mesiacov, bol som stastny, miloval som ju a aj stale milujem ale pred troma tyzdnami mi dala kopacky, kvoli mojej hluposti... boli to tyzdne neustaleho trapenia, placu a opustania sa ale rozhodol som sa, ze satreba pohnut dalej a tak som sa ozval tejto kolegyni, momentalne byva v prahe a nemal by som problem ist za nou a ani ona nieje proti tomu...poradite mi co mam robit? ci cakat ze sa byvala ozve? nepiseme si uz skoro 2 tyzdne, teda keby som jej napisal, tak asi odpise ale skusam pravidlo nuloveho kontaktu, aj ked sme sa pocas tych 2 tyzdnov 2krat stretli a v pohode ppokecali
co mam spravit?
omg, ty si akoze chlap? od takych jak ty co najdalej...............................to je jedno ci Praha alebo druhy koniec sveta, proste ta poslat k certu a viac sa neobzerat
Ale čo ste na hlavu? Však ja som normál zaregistrovaný a témy zakladám len pod mojim nickom. Toto som nezaložil ja :D
Ale vieš čo,mne to može byť jedno len je blbé že fakt existujú aj takéto individua akože chlapi ...
Čo si mimo zas? Ja keď tak, tak si píšem do vlastej témy :D
prosim ta, mozes mi vysvetlit o com tocis?:D
empire alias rasto212 .... či aké nicky ešte používaš-každý týždeň sem dáš minimálne jednu tému vždy riešiš inú ženskú plus tvoju bývalú/susedu
navyše máš problém aj s bisexualitou
každú chvíľu chceš niečo iné a sám nevieš čo