Laminine,na prebudenie kmenovych buniek !(?)!

Príspevok v téme: Laminine,na prebudenie kmenovych buniek !(?)!
1muzikant

Zdravym vo spolok !
Na fóre je uz sice jeden pokus na tému " lamininLaminine,na prebudenie kmenovych buniek !(?)! ", kde som prispel aj so svojími skromnimi poznamkami,ale nakolko mam pocit,ze nezáujem je zrejme a predovsetkym z dovodu
nepoznania danej tematiky,dovolim si preto zalozit pod inym nazvom : "Laminine,na prebudenie kmenovych buniek !(?)! ".
Ocakávam príspevky od záujemcov a clenov fóra,ktory ako-take (predovsetkym vlastne) poznatky a skúsenosti uz majú s tymto pripravkom.
Inspirovalo ma k tomu predovsetkym absencia na túto tému vseobecne.
Na úvod mi dovolte v krátkosti uviest o tom nieco.
Co je vlastne Laminine ?

"Názov výrobku bol vynájdený na počesť laminine - látky obsiahnuté v tele každého z nás na bunkovej úrovni, čo doslova držia naše telo pohromade.

Výsledky po prevzatí laminine sú tak zvláštne, že produkt bol nazývaný lepidlo, ktoré drží naše telo vo vynikajúcej fyzickej kondícii, mentálne a emocionálne!

Každá jedna Laminine kapsula obsahuje 629 miligramov  OPT9 formule: kombinácia aminokyselín, oligo-glykopeptidov, mikronutrienty prítomné v inkubovanom slepačom vajci, naviac obohatané o dôležité živiny z morských a rastlinných zložiek

Obsahuje tzv. Fibroblastový rastový faktor (FGF),..."

Skript,z ktoreho som citoval, nájdete na stránke pod Linkom:

www.fyziosphere.sk

S pozdravom,
1muzikant . :-)

1muzikant

Mila @ olgakitkova!
Cisto náhodou som natrafil na ten Vas prispevok na nespravne uvedenej stranke " Laminina "
Aj som navstívil Vasu stranku (blog).
Som sklamany z toho co tam je podla Vas nieco presvedcive.
Kde su Vase osobne skusenosti?
Z daleka prichadzajúci clovek moze kazat hoci co,bez vlastnej zodpovednosti.
Vysoko neeticke a podvadzajúce!
Laminine testujem huzevnate uz tretí mesiac.
Tede budem mat seriozne skusenosti.
Vy máte také?
Treba uviest a zverejnit!
1muzikant