Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa vyrovnať s minulosťou?

Príspevok v téme: Ako sa vyrovnať s minulosťou?
Juj

S fakt sk*rvenou minulostou, ja to uz nezvladam... vzdy ked si myslim, ze som odpustila, zistim ze stale nie som zmierena, ze som v minulosti musela robit veci, ktore chceli rodicia a nemohla som ist za srdcom svojou cestou. A najhorsie je to porovnavanie, ze ini mohli a ja nie. Ako ste sa so zivotom zmierili vy? Co vam pomohlo? Nejake rady? Vdaka

GOING

Tým pádom si sa ešte v tomto živote nenašla a rodičia nerešpektovali tvoj vlastný vývoj tým pádom ťa brzdili.
Ak chceš dobehnúť zameškané, choď na regres minulých životov
a čo sa ti regres ukáže, to v tomto živote rozvíjaj.

Prebudení 7 ročný géniovia, matematici, klavíristi a podobne. To je ono. Našli sa a rozvinuli len to čo robili. V materiálnom svete to nazývajú "talent" !

Existuje zákon zachovania energie a to platí aj pre ľudskú dušu.
Tá nezaniká smrťou. Iba mení formu. Nazývajú to aj reinkarnácia.

Staraznama00

To, co bolo tedy nemozne a zakazane sa dnes uz neda realizovať? Preco by sme si nemohli plniť mladicke sny? :)

mickey21

kazdy den, hodinu, ci minutu riesenia minulosti si uberas zo zvysku zivota, naco? len dopredu treba pozerat, nic ine....

Rozmyslam

Prave lezis na smrtelnej posteli a premieta sa ti cely zivot s tym, ze uz nic nemozes zmenit? A kto sa porovnava s ostatnymi, tak nezije svoj vlastny zivot. Ty mas problem niekde uplne inde a nie v tom, ze nedokazes odpustit...

Tomas12345

(S fakt sk*rvenou minulostou, ja to uz nezvladam... vzdy ked si myslim, ze som odpustila, zistim ze stale nie som zmierena, ze som v minulosti musela robit veci, ktore chceli rodicia a nemohla som ist za srdcom svojou cestou. A najhorsie je to porovnavanie, ze ini mohli a ja nie. Ako ste sa so zivotom zmierili vy? Co vam pomohlo? Nejake rady? Vdaka )

Zober si to tak že napriek tomu že ty rodicia diktovali co máš robiť, tak mohli byt ku tebe ovela horší. Mnoho rodicov sa ku svojim detom sprava horšie, dokonca ich aj psychicky ci fyzicky týraju. Bud teda rada, lebo ty si mala ešte tých lepších rodicov.

Dolezite je si tiez uvedomit že nikto nie sme bez viny. Ty mas v sebe tiez kopu chyb a je logicke ze sa clovek niektorej tejto chyby v zivote dopustí. Tak isto sa to stalo aj tvojim rodicom. Urobili jednoducho chybu, zlé rozhodnutie, tak ako kazdy jeden clovek spraví vo svojom živote.