Zdravím.
Píšem sem lebo už neviem ako ďalej.
S priatelkou som uz 4 roky a je to dokonale dievca , o to viac mam zo seba hrozny pocit, vobec si ma nezasluzi.
Ked som po prvy krat spoznal jej sestru okamzite som sa do nej zalubil, po case ako sa moj vztah s priatelkou prehlboval sa somnou nieco stalo a zamiloval som sa do jej sestry...mam pocit ze ona mozno potajomky citi tiez nieco. Ked som jej sestre povedal ze ju milujem tak povedala ze to ostane medzi nami ale ked som sa jej spytal ci tiez nieco citi tak povedala ze nie....neviem co mam robit prosim poradte mi.
Pomoc...Milujem sestru svojej frajerky
ach jaj, toto su tie vztahy
uplne suhlasim s filipom TT, len dodam, ze nebudes dalej v zivote stretavat zeny len ktore sa ti budu ci nebudu pacit, ale aj do ktorych sa zamilujes. Ak mas aspon trochu srdce, tak este par zamilovani zazijes, hoci budes mat skvelu manzelku. To vsak ako pisal filip, neznamena, ze musis po nej ist, len to proste nechaj tak. Je to normalne. V ziadnom pripade to danej osobe nehovor, uz si to povedal, kus si to posr.. ale este snad by nasledky nemuseli byt. Pokial ti samozrejme zalezi na veciach...
no ty musis mat silnu povahu :D mat super zenu a popritom "lubit" inu...aj mna ocarila kopa zien ale ked som zadany a milujem tu svoju, tak ma ine nezaujimaju...maximalne sa pokocham
Podla mna si si to vymyslel, fake tema.))))
nepoznam snad nic trapnejsieho, slaboskejsieho a nepritazlivejsieho, nez vyznanie lasky od zadaneho chlapa
proste si blbec , blby
Na pokraji - toto sa ti stane ešte veľa krát, že spoznáš alebo len uvidíš ženu a zapáči sa ti, očarí ťa niečim. Ale to nič pre teba nemusí znamenať.
Proste nemusí byť všetko čo sa ti páči, tvoje. Môže sa ti to páčiť, ale nemusí to byť tvoje. Nemusíš odtrhnúť každý kvet, ktorý sa ti zapáči, môžeš ho nechať rásť tam kde je a vrátiť sa domov bez neho.
Urobil si chybu, že si to rozvíjal a povedal si to jej sestre. Čím viac to rozvíjaš, tým je to horšie.
Lukas - nestáva sa to len lacných telenovelách, ja som tak spoznal manželku. Hneď ako som ju prvý krát videl, som vedel, že je to dievča pre mňa.
Bola k tebe slusna a mila kvoli sestre a hned si si zacal domyslat, ze k tebe nieco citi? Chuda tvoja frajerka. Mas brata? Predstav si, ze by tvoja frajerka isla po tvojom bratovi, lebo by si myslela, ze je krajsi, lepsi, uspesnejsi ako ty. Citil by si sa ako???
Kolko mas rockov chlape? Povedala, ze ta nemiluje, ale aj tak citis, ze k tebe nieco potajme citi? :-D Frajerku poznas 4 roky, jej sestru tipujem len z videnia, ale milujes ju?
Neviem si ani predstavit ako musi boliet zrada s inym a este s vlastnym surodencom. Rozbijas nie iba vztah, ale aj rodinu.
Toto sa chlape fakt nerobi. Toto robi len najvacsi chrapun.