Ahojte. V poslednej dobe sa so mnou dejú dosť zvláštne veci. Asi 3-4 mesiace sa mi robia z ničoho nič modriny (väčšinou červené) alebo sa má len niekto dotkne a modrina je na svete. Ešte k tomu som veľmi unavená, točí sa mi hlava a mám veľmi silný tlak za očami, niekedy mám pocit že odpadnem z toho.. Asi pred týždňom som začala piť veľa vody, do teraz som vypila asi 1,8l a teraz okolo 2,5.. v podstate sa mi už tak netočí hlava ako predtým, ale teraz má to skôr bolí.. neviete náhodou niekto čo mi je? Alebo nejaké skúsenosti?
Modriny z ničoho nič, únava...
Ja si myslim ze to je anemia, chod za obvodnym lekarom a on ta posle na vysetrenia
Ahoj, nebývaš teraz častejšie chorá? Nádcha, chrípka...? V tvári a na slizniciach nie si bledá? /anémia/. Čo sa týka modrín, je pravdepodobná porucha zrážania krvi, je potrebné vyhotoviť krvný obraz a vyšetriť koaguláciu - APTT a Quick. Po poranení krvácaš dlhšie? Nemáš výraznejšie krvácanie pri menštruácií?
OKAMŽITE zajtra ráno za obvodným lekárom na odber krvi! Podľa výsledkov ťa buď začne liečiť alebo pošle na hematológiu.
Objednaj sa čím skor na hematologiu....