Ahojte.Čo by ste robili vy keby že màte kamaràta a odmieta vyriešiť nijaké veci ktoré ten vzťah rozpadajú?Už sa poznàme 3 a pol roka vždy keď sa ho na niečo opítam začne kričat alebo byť agresívny nič nechce riešiť.Vždy to skončí hàdkou a začne hovoriť že z nehom robím zlého človeka Niekdy sa rozpràva somnou hnusne.Viete poradiť ako s ním komunikovať?
Niči ma
Toto som mu napisala začal robit scéni že to bemyslim vàžne ale blokla som ho už.Ďakujem za pomoc
Ďakujem za rady.Ako mu màm napísať že končím
Ty ho máš ale stále rada.Treba to radikálne skončiť a odpútať sa.Bude ťa to bolieť,ale jedine čas to vylieči a vymaže.Časom stretneš niekoho, kto si ťa bude vážiť,mať rád a všetko sa napraví.
tak to potom nie je len "kamarat", ale ako vidim- aj plnohodnotny priatel. Ale ako to riesit? No napisali ti to strucne- jasne. Co chces riesit s muzom, ktory je na teba zly, agresivny a krici na teba? To chces pockat, kym ta prvykrat napadne (ak sa to uz nestalo)? Agresivita cloveka je vlastnost, ktoru len tak neodstranis a agresivni ludia sa casto nedokazu krotit. Ak on nevyhlada odbornu pomoc sam od seba, tak v tom urcite nepokracuj. Aby si sa nestala tyranou zenou jedneho dna a nevyplakavala po azylovych domoch.
Vieš poradit ako potom zabudnút na neho?Mňa len šve to že som mu hodne pomohla a nechàpem prečo mi to robí.Mà 24 myslela som že sa zmení aj pauzu som dala a nepomohlo
Pošli ho k vode,je to nevyzretý chlapec.