Koľkokrát v živote ste sa zamilovali?

Príspevok v téme: Koľkokrát v živote ste sa zamilovali?
StaryHriech

Otázka na mužov. Koľkokrát za život ste boli naozaj zamilovaní? Muži sa za život vedia 2x, najviac 3x zamilovať, prežiť opravdivú a veľkú lásku. Viac nie. Ja som mal dve platonické lásky a jednu reálnu - manželku, neviem si predstaviť, že by som sa ešte aspoň raz dokázal zamilovať. U muža nemožné. Ako to máte vy? A aj vy ženy, ako to máte?

Filip TT

Xyzz123 - vtedy, keď ťa nechali tie dve, si asi rozmýšľal, prečo ťa nechali, čo na tebe nie je dosť dobré. Predpokladám že si k niečomu prišiel, že máš nejaký nedostatok, kvôli ktorému podvedome neveríš, že by ťa mohla mať žena rada.

Podľa mňa by si si mal na to spomenúť a vytiahnuť to na svetlo Božie. V intímnych chvíľach sa skús manželky opýtať,či ťa má naozaj rada aj s týmto. Možno ťa to uzdraví....

Nech vám to vyjde

sevestka

Do 20 rokov som sa velakrat zamiloval, mozno 10krat, aj viac,, po 20r, alebo po 23r som uz stratil k zenam doveru atd. Ani si neviem spomenut, ci este nejake zamilovanie bolo.

Xyzz123

Ja som bol 2x, ale poriadne a nechali ma, tazko som to znasal, bolelo to ako svina a tak som zatrpkol. Teraz mam manzelku, ta ma neskutocne miluje, ale ja ju mam v podstate iba rad ako kamaratku a je mi luto, ze sa jej bojim nejako prejavit city. Nikdy som jej nepovedal, ze ju milujem. Ona mi napriek tomu hovori, ze ma miluje a ze citi, ze aj ja ju, aj ked to nepoviem. Som taky ten dobry manzel, co zbytocne nebuzeruje, ak sa nieco stane, zoberie zenu na vylety, poradi jej pri nakupovani, co jej svedci, nenecha ju robit tazke veci, otvori jej dvete, nie som drzgros a vobec neriesim minanie penazi. Len ma to stve, ze som kvoli dvom kravam zatrpkol a zene, ktora by si to zasluzila sa neviem prejavit v citoch tak ako som to robil predtym.

Lea1231

Zamilovana som bola cca 3x , ale fakt intenzivne , kedy som si u cloveka zamilovana hlavne povahu a az potom zovnajsok, tak to len raz, v podstate ta laska stale pretrvava aj po tolkych rokoch :) Tie dalsie dva razy boli len take letme, dotycny sa mi pacil len fyzicky

Pilcuk

Ja som bol zamilovaný asi sedemkrát, ale vždy to bolo len platonické, pretože ani jedna o mňa nemala záujem, keďže som nikty nepatril medzi najkrajších, nemal som na sebe najmodernejšie handry, rodičia mi v 17,18 či 19 rokoch nedali kľúčik od auta ako mojim spolužiakom, ktorí boli samozrejme dievčatami obletovaní až až. A je to tak dodnes, pri tých frajerikoch na BMW, s luxusnými rodinnými domami nemám u žien šancu.

Kami91

Zatial iba jedenkrat, tak cca 17-18 rokov som mohol mat. Odvtedy preslo skoro 10 rokov a k tomu intenzivnemu stavu zamilovanosti som sa nepriblizil ani z polovice. Mal som aj vztahy ale ta iska tam nebola. :)