Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som nenormálny ja, alebo....??

Príspevok v téme: Som nenormálny ja, alebo....??
pepsi25

Čo sa otázky partnerských vzťahov týka, tak si kladiem otázku, či som nenormálny ja, alebo je len všetko naokolo mňa zbláznené a ja som posledný normálny človek na svete?

Takže: partnerské vzťahy ... to množné číslo mi tam prekáža. Je divné že ja chcem proste nájsť si len jednu s ktorou by som bol do konca života? Čo je na tom také zlé? Prečo každý koho poznám mal za život viac partnerov a aj keď sú spolu niekoľko rokov tak sa aj tak rozvedú lebo už tam nie je tá "iskra". Potom 40 ročné ženy s 20 ročnými deťmi si znova hľadajú partnerov a majú samozrejme úspech lebo v ich vekovej kategórii existujú samozrejme aj veľa 40 ročných rozvedených mužov s deťmi. To je rozvod a striedanie partnerov naozaj nevyhnutná súčasť partnerského života? To ľudia už zabudli na pravý význam slova "láska"??

Ja som mladý 25 ročný chlap, som úspešný, mám dobrú prácu, mám skvelých rodičov, ktorí sú stále spolu a majú sa radi, a zo strany žien by o mňa bol záujem, ale ja nemám záujem o kadejaké pochybné ženy čo sa chodia každý piatok opíjať s kamarátkami.. to už fakt dnes neexistuje nejaká normálna žena, ktorá sa vie správať a je úprimná a nestrieda partnerov? A také sú všade aj medzi 30-40 ročnými.... ja už fakt neviem či je toto normálne alebo nie?

Ja nechcem za život prestriedať 10 žien a mať deti s tromi ako dnes väčšina ľudí robí... Aký má zmysel budovať vzťah a rodinu keď v 40ke sa s odrastenými deťmi rozvediem a potom si zas nájdem ďalšiu? Ja toto nechcem... toto nie je "láska". Tieto vzťahy, to je len ekonomická dohoda o vzájomnom uspokojovaní svojich vlastných sebeckých potrieb...

Aj tie manželstvá, ako sa dnes každý žení/vydáva... toľko cirkusu a len preto aby sa ukázali akí sú bhoatí že majú veľkú svadbu, pričom to manželstvo "lásku" nevidelo ani z rýchlyka...

Ja už som z toho na prášky, celý život som bol vychovávaný v dobrých mravoch a očividne to bolo asi zle, lebo teraz nebudem schopný zapadnúť do skazeného promiskuitného sveta... ja proste nedokážem ženu len tak po**** a vykašlať sa na ňu... radšej budem sám než neustále zažívať bolesti z rozchodov..

A čo som sa bavil s ľuďmi, že ako to zvládajú tak mi povedali, že vzťahy nemôžem brať vážne a že prípadný rozchod brať ako samozrejmosť.. akože. WTF?? tak na čo potom chodiť do vzťahu keď s tým človekom ani do budúcna nepočíťam?? to už všetkým naozaj preskočilo alebo preskočilo mne a ja som ten nenormálny ktorý ešte nepochopil že nič také ako láska už neexistuje?

Vzťahy sú len ekonomická dohoda o vzájomnom uspokojovaní svojich sebeckých potriieb, ako nejaký obchodný kontrakt, zmluva... akože chápem, nejaké obchodné pravidlá existovať musia, ale zas až takto, že sa zo vzťahov vytrácajú city?? to nikdy nepochopím a nikdy tomu neprídem na chuť !!!!

Kami91

Co ty vies niektori sa pokusaju o deti dlho, mozno by si zodral cikulu nez by splodili dieta, ale spravidla pri krestankach to je, ze sa len otru a maju dieta. :o)

A aj keby mali sex len za ucelom splodit dieta? Hlavne aby sa mali radi co ocividne je jeho cielom.

Putnik

Ta hej, sú také, sex až po svadbe a iba za účelom plodenia detí. A žiadne experimentovanie prosím, ťažký hriech. Dlho sa modliť, do kostola každý deň, chodiť na púte, do Levoče, doma čistiť a vysávať. Úprimne mu takú zo srdca prajem a 10 detí k tomu:) Kto potom bude normálny a kto nenormálny?

Kami91

Minule som bol v Trnave a prechadzal som cez namestie kde bol krestansky festival. Tie slecny co som tam videl som bol milo prekvapeny. Uplne ine dievcata tam boli, Mile tvare umievave ziadny alkohol a vela ich bolo... az som si hovoril kde sa cely rok skryvaju. :o)
skus mozno nabuduce ist na take podujatie mozno by si bol prekvapeny lebo oni by mohli mat este tradicne hodnoty.

Psychiater2018

Svätec? Ale ba! Farizej jak vystrihnutý z učebnice. Farizeji sa vedeli narodiť do tej správnej rodiny, ale neboli ani za mak lepší ako ostatní, práve naopak!

mickey21

autor nemusi byt ani kazatel, ani svatuskar, to vidi kazdy sudny clovek, ze zijeme v chorej dobe, vsetci len na seba pozeraju, ludia sa rozchadzaju kvoli malickostiam, vyuzivaju sa, nerozpravaju, neriesia problemy..... nieje to len o zenach, to plati vseobecne, musis len dufat, ze stretnes nikoho, kto vidi svet tvojimi ocami...

Normalny

Á jeje, prišiel ďalší skoro "svätec", misionár, Pilčuk 2. Najlepší človek. Starý hriech. Teba je tu škoda, mal by si každý deň písať ostré kázne, vykričať to ľudom, a potom večer, spokojný si ho opäť riadne vymastiť a ráno detto. A potom oheň, blesky a pohoršovať sa nad skazenosťou ľudstva. Sodoma gomora, hľa, koniec Sveta prichádza. Takýchto kazateľov je plný internet. Na psychiatriu s tebou.Tam zapadneš.

zalez

a sem si si čo prišiel dokazovať na anonymné fórum? všetky by ťa chcely až si z toho zufalý že ťa vlastne žiadna nechce alebo ďalší gay, že by? nemusíš sa tu preto navážať do žien ani dookola zakladať tieto trápne témy