Obrovska vyrazka - ako sa toho zbavit????!!!!

Príspevok v téme: Obrovska vyrazka - ako sa toho zbavit????!!!!
Vyrazka4321

Ahojte, mám na vás jednu prosbu, ženy, muži, poraďte ako sa mám zbaviť vyrážky čo najrýchlejšie. Predvčerom sa mi na čele spravilo take bolavé opuchnuté miesto, je to konkrétne v strede čela, no a včera sa mi vyrašila taká obrovská napuchnutá vyrážka, strašne to bolí, čo je najhoršie, nedá sa to vôbec vytlačiť a keď som to chcela zakryť make upom, bolo to vidno aj tak, lebo je to napuchnuté. Tá vyrážka má asi 1cm. mám teraz pred menzesom, tak preto sa mi vyhodila, no chcem sa toho zbaviť rýchlo... viete o niečom osvedčenom, kludne niečo z drogérie, alebo domáci recept, aby to aspon odpuchlo alebo aby sa tam spravila biela hlavička a dalo sa to vytlačiť? Lebo zajtra ma čaká jedna udalosť a nemôžem tam ísť s takým niečim v strede čela. ďakujem... už som si to potierala zinkovou masťou, ale nevidím žiadne zlepšenie... prosím rýchlo o rady

Vyrazka4321

Sudokrém som skúšala už na vyrážky aj predtym ale nepomohol mi. Iba mi vysušil tvár a vyrážky som mala aj tak. Skúsim tu gafrovú masť, koľko stojí prosim?

Lea1231

Odporucam sudokrem, natries , kludne hned teraz, zotries vecer, skontrolujes, stiahne zapal, bud ti zmizne zacervenanie a vznikne hnis , ktory vecer vytlacis a znova na noc natries a zajtra rano ju mas vysusenu, alebo ti zmizne zapal a pomaly aj vyrazka ( bez vytlacenia ) ... hovorim z vlastnej skusenosti, odporucam :-)

tasty

namazať opuchnuté miesto nahrubo s Gáfrovou masťou s ichtamolom, nechať aj pol dňa, gáfrová masť s ichtamolom sťahuje zápal, v lekárni kúpiš

Kami91

Chce to cas kym sa bude dat vytlacit. Ak sa budes snazit zbytocne moc spravis si ranku co bude este horsie. Niekedy pomoze vydezinfikovanou ihlou si na nom prepichnut kozu aby isiel lahsie ale zmier sa s tym, ze sa toho takto na rychlo nezbavis.