hojte! prosim kto mate skusenosti s touto antikoncepciou???
prosim potrebujem poradit jak ju spravne zacat brat!mam ju brat od prveho dna menstruacie a od vtedy je to 21 tabletiek(=21dni)a potom ju mam brat az od 8. dna menstruacie? akosi sa v tom pribalovom letaku nevyznam co sa tyka tohto a bola by som velmi vdacna keby mi dakto vedel povedat blizsie! dakujem
antikoc.-LAURINA!!!ako spravne uzivat tento liek
Awoj holky,mam taky problem,este nikdy som nebrala antikoncepciu,no teraz chcem skusit a predpisali mi laurinu...lenze nechapem jednej veci-urobili mi testy,ale recept mi predpisali uz teraz ked este nie su ani vysledy.Ako moze lekar vediet,ktora ATC je pre mna vhoda,ked este nema vysledky?
a brala si ju ako si mala?nikdy si po uziti nevracala alebo nemala hnacku?ak nie tak ozaj neviem preco ti to meska....
Ahojte.. Chcem sa opytat... Beriem laurinu a meskaju mi kramy.. moze sa to stat?
Ahojte holky, ja uzivam antiku Laurina a som s nou nesmerne spokojna. Len sa chcem opytat ze si chcem predlzit menstruaciu, tak mam pokracovat bielych tabletiek na tolko dni kolko potrebujem, ale ja som urobila chybu som si dala zltu namiesto bielej. Co mi teraz radite?
Ahojte.. Beriem Laurinu a mam take problemy.. Hrozne ma boli ked močím a ide zo mna aj krv.. Stalo sa to niekomu? Je to normalne?
A po kolkych dnoch uzivania LAURINY zacnem byt chranena?