V januári som sa cez pokec zoznámil s jedným dievčaťom (o 4 roky mladšia odo mňa). Mám 19, ona 15. Je veľmi vyspelá. Ja som výzorovo tak na 16-17 rokov...
Ide o to,že som sa do nej zamiloval,ona tiež dačo naznačila,ale že som len jej naj kamoš,že nechce aby to skončilo (je nádherná,inteligentná čo je v dnešnej dobe jedinečné). Nemá kamarátov,šikanujú ju.
Na začiatku bola utiahnutá,ale potom sa viac otvorila...
Nechodil som na pokec no raz som urobil chybu,že som tam šiel a trošku som ju ohováral,lebo ma nechcela. Viem,urobil som chybu a dosť sa mi to vrátilo,lebo tá baba bola jej sesternica. Linda ma potom nechcela ani vidieť,proste som sa jej zhnusil. Nejako mi však dala šancu, zlepšilo sa to,ale mňa ten pokec fakt lákal a tak keď už som s ňou skoro chodil, tak som sa prihlásil zasa na pokec a štyri dni som jej nenapísal (aj sme sa stretávali každý deň skoro) ani sa jej neozval. Proste som na pokeci natrafil na pár báb a tak som s nimi pokecal. Na to ten pokec je,nie? Neboli to zrovna pekné správy,ale... No, zabudol som na Lindu a ona to ukončila. Súhlasil som... Potom som jej po cca dvoch troch dňoch napísal... Ja som si uvedomoval,že mi chýba,ale ona nechcela. Nevynadala mi,proste povedala,že končí (a vedela o pokeci, ja som si ešte písal s jej sesterkou a trošku som...) a že so mnou nechce mať nič spoločné... Poznali sme sa len 4 mesiace... Tak som ju prestal kontwktovať. Moja mama mi vynadala. Riadne... A nedávno som ju videl s iným chalanom. Ako sa držia za ruky. Ona mi chýba
Viem spravil som chybu,ako ju mám získať späť???
chcem ju spet
az ziram coho ste vy chlapi schopni niekedy
Dufam ze ti ta baba neda sancu. V podstate si ju podviedol lebo si si s inymi, ako sa to na Pokeci nazyva, pisal steklive spravy. Fakt hnus tito chalani
vy máte len 19 a 15. mne toto iste urobil chlap po tridsiatke bezdovodne. okrem toho pokecu. no vysmieval a ohovaral a vlastne to robi dodnes
ako sa hovori, cim viac mas cloveka rad on ta este tym viac podrazi
Taktiez si myslim, ze si este dieta. Ona je vyspelejsia ako ty a to ty si ten "starsi". Najlepsie co mozes spravit je ju ignorovat ako si ju ignoroval doteraz a nekontaktuj ju viacej.
Ty nie si zrely na vztah a takejto babe daj pokoj, ona je evidentne citliva a ty by si ju len znicil. Jej bude lepsie bez teba. Aj tak by si sa s nou len hral a keby ti dala dalsiu sancu zas by si ju po kratkom case odkopol a ohovaral. Ona si zasluzi niekoho vyzretejsieho a lepsieho.
prepáč, ale čuduješ sa jej? ešte koľko krát aby ti dávala šancu?
Po prečítaní tohto mi napadlo len jedno... ty si pekný d***l... Nechaj ju na pokoji, očividne nie si dostatočne vyzretý na vzťah... A ani na gramatiku.
Pilcuk- preco by mal kazit jej novy zivot dajme tomu? Sak sam videl ze je stastna bez neho? Preco by ju mal kontaktovat? To je akoze jeden vacsi vol nez druhy???? Booooooooha
Skús ju navštíviť osobne, ak vieš, kde býva.