Stredná škola postrah

Príspevok v téme: Stredná škola postrah
Lolikin

Ahojte, niektorí moji známi mi vravia,že na strednej to bude makačka. Vraj:
-učitelia budú taký hnusný,že sa budeš báť chodiť do školy
-toľko učenia na jeden deň nezvládne ani šprt,proste buď budeš stále zabednená v knihách alebo končíš
-nič nebudeš zvládať,stredná je ťažká
-budeš mať ovela horšie známkovanie
-učitelia sa ku vám budú správať najprísnejšie

Prosím vás,mám zo strednej hrozný strach,že ju nezvládnem... Som na seba dosť prísna v učení,lebo mám nejaký cieľ,ktorý chcem dosiahnuť,ale hrozne sa bojím septembra,že to proste nezvládnem... Bojím sa,čo je na tom pravdy? Aká bola vaša stredná? Ďakujem

bereka

je to len strasenie :) ucitelia tak isto ako na zakladnej skole tak aj na strednej su aj prisnejsi aj milsi, to mas tak vsade a uciva podla mna nie je nejako viac, proste ked si bola doteraz naucena sa priebezne ucit tak to tak rob dalej a nebude ziadny problem

dobreuz

Ja som tiež chodil na OA - v KE. Zmaturoval som na čisté jednotky, čiže easy. Keď máš logiku, tak OA je lahučká, pretože účtovníctvo a ekonomiku pochopíš logickým myslením. Ale ani iné stredné školy nie sú tažké, to Ťa len strašia. Nepanikár zbytočne.

poradim38

Nie do BA, chodila som do ineho mesta ale to uz bolo velmi davno, neviem, mohlo sa vselico pomenit.... ale za tych cias co som chodila ja na obchodnu, bola to jedna z najlahsich odbornych strednych skol, akoze odborovo... zmaturovala som skoro na same 1 a to som sa uceniu nikdy nejak do hlbky nevenovala....aj som vela chybala v skole..... cize nemyslim si ze niekde inde to bude ine, mozno sa par veci pomenilo ale urcite to nebude nejaky prevrat

poradim38

Hahah tak toto ma pobavilo......pravdepodobne ta niekto len chcel vystrasit a ty si tomu uverila a teraz sa bojis uplne zbytocne.... samozrejme vela tam robi to, kde si sa na skolu prihlasila.... teda na aky odbor strednej, alebo ci si na gympli, na bilingvalnej skole...... jasne ze ked si na strednej 3 rocnej a mas odbor casnik, ze nebudes mat tolko ucenia, lebo tam ide skor o prax..... a jasne ked budes na nejakom bilingvalnom gympli tak tam je to uplne o niecom inom a naroky na ziakov tam maju ine....... ale podla mna sa to nijak nelisi od zakladnej..... no zas iba podla toho kam ides na skolu.... ja som chodila na obchodnu akademiu a bolo to v pohode :)

dobreuz

Prosím Ťa, ja som zmaturoval na čisté jednotky a to nie som žiadny šprt a nie, nechodil som na žiadnu učňovku. Stredná škola je úplne v pohode, aj profesori , takže kľud :)

Dndjskenfnckwmw

Stredná je ako základná,žiadny stres. Len s vami budú učitelia zaobchádzať už ako skoro s dospelími. A učenia nebude toľko :) proste primerane