Ahojte.
Už dlhšiu dobu v sebe dusím niečo,čo som nepovedala rodine a ani nechcem. Hanbím sa za to. Proste ide o to,že sa veľmi cítim byť tak sama. Osamelo. Nemám pravých kamarátov. Nechodím s nimi do parku,na zmrzku,len tak si pokecať lebo žiadnych nemám. Moja sestra ma nespočetne mnoho kamarátok aj kamarátov a stále s nimi niekde chodí vonku,domov pride niekedy až v noci a ja zatiaľ revem do vankúša. Prečo? Snažím sa nadväzovať priateľstva a ani nie som uzavretá. Cítim sa tak osamelo a to ma zabíja. Mám len 16 rokov a myslím na samovraždu pretože nikoho nemám. Myslím priateľov. Ja už neviem čo mám pre to robiť.
Mám pocit že nemám tých pravých priateľov
Šak tí čo ste na tom rovnako ste mohli napísať odkiaľ ste a proste sa spoznať, keby náhodou sa dalo ísť von. Ja nemám žiadných kamarátov už roky, nechodím s nikým von, ale ja som si na to už zvykol a som s tým úplne v pohode. Nájdi si niekoho s kým sa budeš cítiť dobre. Buď proste spoznaj niekoho alebo ako som písal, môžete sa spoznať navzájom tí čo to tak majú a vyriešia sa tento problém u viacerých naraz. WIN WIN
Ahoj, takto isto sa citim aj ja, ak chceš mohli by sme si napisat :)
Povedz im že s nimi ani nikam chodiť nebudeš.Nie je o čom.
Nie. Chýba nie je v tebe. Ber to tak, že človek môže mať milión kamarátov, ale keď bude zle, skoro všetci sa mu ovocia chrbtom. Mňa život naučil, že keď ide naozaj do tuhého, spoliehať sa môžem len sama na seba. Inak, niekedy zaberá aj to, keď sama niekam pôjdeš. Ľudia budú zvedaví, prečo si išla sama, začnú sa ťa pýtať, začnete rozprávať a možno získaš nové kamarátky. U mňa to tak bolo. Ale ja som typický samotár, mne nevadí ísť aj samej von. Ak nie si taká, to bude potom ťažšie pre teba.
Ja mám ten istý problém
Ahoj, skus si najst nejake hobby..napriklad zacni chodit do fitka a mozno sa tam zoznamis s nejakymi ludmi a casom sa skamaratite. Nesmut, bud pozitivna, zacni mat radost zo zivota, najdi si nieco co by ta bavilo, naplnalo a uvidis, ze ak budes robit co ta bavi a budes mat v sebe iskru, ktora bude pramenit z tvojej spokojnosti so zivotom, aj ty spravni ludia si ta najdu
No to ti nezávidím. Chyba je v tebe
Ahoj som natom podobne...Odkial si?Mohli by sme niekedy vybehnuť vonku