Vedeli by ste niečo poradiť? Aké zamestnanie by som mohla robiť?
Keď nechcem robiť v továrni na normy. Ani tam, kde je veľa ľudí pokope, ten openspace. A som človek, čo radšej mlčí ako hovorí, nenávidí telefonovať, ale radšej posiela e-maily a celkovo má radšej pisomny styk.
Nevadí mi robiť ručnú a fyzickú prácu. Vadí mi však, že človek musí robiť na normy, že nestíha pomaly ani na WC a napiť sa a že ho okrem šéfov sleduje ďalších asi 100 ľudí. Najviac sa mi počas života páčila práca v archíve, ale to bola krátka prax a viac som tie ponuky nevidela.
Rada by som hoci vyrábala niečo pre ľudí. Ale bez toho, aby mi niekto vyčítal, že som neurobila normu. Otázka je, ako by som našla zákazníkov? Keďže nie som ten typ, čo núti druhých ľudí, aby si kúpili jeho výrobky. Poznám také ženy, niečo vyrábajú a otravujú druhých ľudí, že nech si to kúpia. A keď človek nechce kúpiť, aj tak otravujú.
Nevadí mi práca cez víkendy a voľno cez bežné pracovné dni. To by som uprednostnila.
Existuje vôbec moja vysnena práca? Lebo cítim, že z tejto som už vyčerpaná fyzicky aj psychicky a vidím ponuky iba operátor výroby. Chcela by som opäť robiť koníčky, čo ma bavili, ale nevládzem. Cítim sa ako zombie alebo robot. Ďakujem.