nezadaní, ako trávite voľný čas, víkendy?

Príspevok v téme: nezadaní, ako trávite voľný čas, víkendy?
susi30

ahojte,

tí, ktorí nemáte partnerov, ako trávite voľný čas? ja som už dlhší čas sama a popravde sa nudím.... síce mám kamarátky a super kolegyne, ale tie už majú svoje životy, rodiny....ja zvyknem íst na jednodnové výlety, na prechádzky, cvičiť, pozriem si film, ale tak chýba mi spoločnosť, išla by som aj na dovolenku ale veľmi nie je s kým...
tí ktorí ste sami, ako riešite tieto veci?

miso173

Ahoj ja som sám už skoro rok som veľmi aktívny neznášam nudu fitness je môj život , hocikedy zoberiem bike a idem sa vyvetrať ,zábava s kamarátmi ,turistika snažím sa žiť svoj život naplno nie len prežívať čo má prísť to príde hlavne nesedieť doma na zadku 

susi30

ja som sa odstahovala, rodinu mám50 km od mesta v ktorom bývam........
myslela som to asi tak, či je niekto v podobnej situácii,prijímem hocijaký nápad, poprípade aj možnosť zoznámenia sa....
som typ človeka ktorý rád spoznáva nové miesta a je v spoločnosti ľudí, ale nejak to už upadá...
kamarátky a kolegyne trávia víkendy s rodinami a ked náhodou raz za čas vyjdeme na dve hodiny na kávu, je to pre mna veľmi málo....
všade chodím sama, či na kúpalisko, na nákupy, na prechádzky, lebo každý je zaneprázdnený a má svoj program....
preto ma napadlo či je niekto v podobnej situácii ak ano môže sa ozvať