Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianočné darčeky

Pilcuk

Načo premýšľať nad troma vianočnými, resp. jedným obdarovávacím dňom pomaly pol roka ? To naozaj tieto dni stoja za všetok ten stres, chaos ? Neuveriteľné...

Dndjskenfnckwmw

Ja napríklad nakupujem darčeky od augusta z dôvodu,že aspoň nemusím v decembri stresovať a tí,čo napísali,že vianoce nie sú len o darčekoch asi nemajú deti ;) a možno majú,len si neuvedomili.
Takže,ja som zatiaľ deckám kúpila taký základ,nejaké hračky,oblečko a potom ďalej sa uvidí. Ešte chcem kúpiť morčiatko,ale to asi až c novembri-decembri aby sa to ľahšie tajilo pred deťmi. Oni v tom decembri dosť snoria a inak,dosť sú všímavé. Ak máš aj ty také deti,určite vieš,že treba dobre skyť :)

Mrauka

Suhlasim s bonusom. Vianoce nie su o darcekoch, ale o casu stravenom s milovanymi. Riesit v lete Vianoce ... uzivaj si leto, slnko a vodu.

bonus

je*e vam???????
v auguste otravovat s vianocnymi darcekami?
dajte pokoj s vianocami teraz staci ze obchody saleju uz od oktobra tak neotravujte aspon vy v auguste

tasty

u nás sa darčeky nekupujú, nemáme ten zvyk, ten sviatok úplne inak berieme, nie je to o materializme skôr o duchovne a rodine, ale k veci teda

ak si našla vhodný darček teraz, kľudne ho zaobstaraj aspoň sa nebudeš plašiť v decembri

budeš mať pokoj,, a aj finančne to tak nebudeš pociťovať ako keby si všetko mala kúpiť posledné dni