caute...je pravda, ze chalani su na nizsom rozumovom vnimani ako dievcata? pretoze moj velmi dobry kamos, do ktoreho som bola zalubena je skoro moj rovesnik, je starsi len o trosku, no mne to skor pripada, akokeby bol mladsi aspon o dva roky.. je mi 16 a aj jemu.. podla mna sa sprava strasne detsky a to ma od neho odradza..aj ked ma to velmi mzri..:(((.. heplhnite mi, co s tym mam robit, aby sa trosku "poxlapil"
CHALANI? STE VY NORMALNI? KOCKY, VYJADRITE SA
4fraisse: no tah si ma poteshil no..:P... uvidime co sa da robit.. ale vsak si citni co som pisala.. ze ci to je pravda?? cize si to preverujemm..:P
dik :D
neviem co tu riesis kedze ste obaja puibertiaci a je zname ze chalani maju pubertu neskor ako dievcata, cize dospievaju neskor. to si o tom nikdy nepocula ci co? pokial viem, sa to uci na zs - obcianska nauka.
a inac: aj tak z toho nikdy nevyrastie, chlapi su chlapi.
no vsak prave.. ked sme boli v stane.. ale niekedy sa akoze sprava tak uzasne, ze len stojim a pozeram na neho ako na zjavenie.. neviem ci by som mu mala povedat, aby sa spraval trosku na svoj vek.. nepokazim si to tym u nho?
to je tiež pravda :-) na to som zabudol,ale niektory sa chovaju rovnako blbo
Kazdy dobre vie, ze chlapci sa pred svoimi kamaratmi spravju uplne inak, skus s nim byt niekde sama uvidis, ze bude o inom
tak holky si samozrejme vyspelejšie s v spravani o tie dva roky ale to je tiež individualne ako u chalanov ale ten tvoj kamarat je fakt ako decko a ak jemu je 16 tak to potom ma chalan trochu blbe :-)
no tak to je uz ine kaqe..kup mu lego...
heh... ale nie.. ale sprava sa ako decko.. v bare rozhadzuje podlozky, pri struhani uhoriek sa mi dostavaju lupky az pod tricko a trha si nohavice.. tak sa divim.. ale ako 6rocny