Som velmi smutna pri pohlade na svoju dceru ktora ma na tvari tazke akne a ja jej nedokazem ziadno pomoct ta bezmocnost je strasna....uz sme vyskusali vsetko... ma uz 22 rokov a jej psychika je uplne zlomena ...casto place ...ma aj kopec inych zdravotnych problemov...
kozna jej navrhla liecbu isotretinom teraz ked zacne jesen prosim vas pomohlo vam to ? viem ze je kopec ved. Ona chce ist do toho len dufam ze jej to pomoze .
Dakujem
TAZKE AKNE DCERY isotretonin
zmenit stravu treba, testy na histaminovu intoleranciu, potravinove intolerancie, akne je caste pri takychto nalezoch.... zatial by som dal mlieko prec, ako zareaguje, potom obmedzit sladke, probiotika..... porpipade doplnit kyseliny a enzymy....
Neodporúčam.Pomohol, ale len na krátko. Pleť som mala fakt dokonalú, ale po roku sa mi všetko vrátilo a bolo to ešte horšie. A o nežiadúcich účinkoch ani nehovorím. Mne pomohla zmena stravy, aknú sa síce ešte tvorí, ale je to omnoho lepšie.
vyhľadaj akupunktúru a dajte do poriadku trávenie.Zatiaľ zmente stravu!!!!
No ja ked som sa konecne dostala k doktorke co mi to bola ochotna predpisat (cez znamu) tak mi povedala, ze sice nemam nadbytok muzskych hormonov, to by som mala problemy aj s nadmernym ochlpenim a tak, ale moja koza reaguje neadekvatne aj na to normalne mnozstvo. To sa nijak inak riesit nedalo, ziadna zmena stravy by nepomohla. Zmena stravy pomoze len vtedy ak pricinou vzniku akne je alergia na nejaku potravinu ale inak strava s akne nema nic spolocne.
Dobry den. Ja som mala na strednej velmi tazke akne ktore sa mi rozsirovalo na krk aj chrbat. V skolskom veku to da poriadne zabrat na psychiku.. Potom som sa dostala k uzasnej pani doktorke dermatologicke v Kosiciach a ta mi predpisala liecbu liekmi Curacne. Dodnes jej dakujem a to mam uz 23 rokov. Zabera to fantasticky aj ked treba ratat s vedlajsimi ucinkami na zaciatku liecby, u mna to boli mega vysusene pery a sem tam aj naladove vykyvy ale myslim ze to je indivudualne. Ma to ale zase jednu vyhodu a to ze vobec sa vam nemastia vlasy :-)) Dcerka bude spokojna, po polroku bude mat plet ako babika, treba len vydrzat :-) este dodam, ze so stravou akne nema nic spolocne , je to geneticky dane.
Mne to pomohlo, tiez som mala podobny stav a mala som az 28 ked som sa dostala k tomuto lieku. Hoci som on mala zaujem, nikto mi ho nechcel predpisat. Potom som ho brala pol roka, vedlajsie ucinky su fakt velmi neprijemne, sucha koza ktora sa mi supala, afty v ustach, vysusene oci. Ta supajuca sa koza bola hrozna, zliezla som ako plaz z koze, k tomu som mala stale akne, cize som vyzerala hrozne. Napriek tomu som mala dobry pocit ze som sa k tomu lieku nakoniec dostala a hovorila si ze musim vydrzat, potom uz bude dobre. A tak aj bolo. Niekto tu pisal ze mu akne zmizlo uz pocas liecby ale napr. u mna to bolo tak, ze som ho mala stale rovnake aj v den skoncenia liecby a az potom sa to zacalo zlepsovat. Teraz mam plet taku ze sem tam sa mi este vyhodi nejaka vyrazka ale oproti tomu co to bolo sa to neda porovnat. Kozna mi navrhla ze ak chcem, mozem to brat aj dalsieho pol roka nech sa to este zlepsi, rozmyslala som nad tym ale rozhodla som sa ze nie, tento stav mi uz vyhovuje.