Mala som dávnejšie priateľa a mala som zrazu pocit veľmi divný.... Mala som pocit ze sa niečo deje že ma už neľúbi a chvíľu na to sme sa rozišli.... Teraz mam priateľa s ktorým som už raz chodila ale on to vtedy skončil len tak no dali sme sa späť do kopy a teraz mam zase zlý pocit... Sú to maličkosti napríklad to ze mi nepovie láska zlatko a tak. Ani že mu chybám ani ľúbim ta... Ja viem je to úplná banalita ale proste mam zlý pocit a bojím sa ze oňho znovu prídem.. Poradte mi co mam robiť? Sľúbil ze už nikdy nedovolí aby nás niečo rozdelilo... Ja viem ze v tejto dobe je to nemožné ale nehadame sa ani nič tak neviem co sa deje
Zle tušenie
Povedz mu ako to citis a ze ti zalezi na tom ako s tebou komunikuje a ako ta oslovuje..... a nehrot to prosim ta takto uplne ze ked ti raz nepovie zlatinko tak ze to znamena ze ta nemiluje..... to pochopis ked budes vo vztahu dlhsie, nemyslim tym mesiac....... tak to uz nebudete sa oslovovat ako na zaciatku.... to so vsetkym suvisi, on napriklad nemusi mat dobry den, alebo mozno riesi nieco dolezite....... skus sa snim o tom porozpravat....
Wewe
Vaša intuícia sa Vás snaží priviesť k uvedomeniu...Pri priateľovi, ktorý to kedysi „skončil len tak“ a v súčasnom vzťahu Vám neprejavuje náklonnosť a Vy sa bojíte, že o neho prídete?
Neuvedomujete si svoju vlastnú hodnotu (s čím súvisia nevysporiadané city – smútok, bolesť, ktoré v sebe nosíte).
Nemaj zlé tušenie, rovno mu povedz, skús ma napáliť a potom uvidíš. Urob si z neho deduška z Mrázika. Máš na výber, buď alebo:-) On si mysli, že má na vrch.
Ale čo z takej predtuchy, keď ti to reálne nijako nepomôže, lebo s ním budeš až dovtedy, kým by ste sa nerozišli, čo ti neprajem. Už iné je to, ak do teba má vraziť auto, ty to vieš, ale dopustíš to, lebo chceš tej šoférke spraviť trebárs nechtiac nejakú menšiu škodu? To má zmysel ha, ha.