nechcem vztaah

Príspevok v téme: nechcem vztaah
chillerka420

ahojkyy, mam 17 som baba a nechcem vztah.. bavi ma to, ked som do niekoho zamilovana a ked mi je s niekym dobre ale akonahle spolu chodime tak toho cloveka uz nelubim lebo ma nebavi ked ma niekto stale otravuje, pyta sa kde som a s kym , ked si piseme len same srdiecka a vety typu "lubim ta najviac na svete" atd..

dufam ale ze , raz ma to prejde lebo ja mam stale niekoho noveho ale v buducnosti by som chcela rodinu, deti, milujuceho manzela.. teraz si to vobec neviem ani len predstavit :/ baby v mojom veku maju uz aj 2-3 rocne vztahy ja vobeccc

beng

Hlavne uz na zaciatku povedz tym chlapcom ze nejde o vztah lebo co mam najradsej ako niektore baby muzov namotaju tahaju ich von a nakoniec ked chce chalan viac tak mu povedia ze je len kamos a nic viac
Ak nehcces vztah tak nechci len sa nespravaj pri nich tak ze si budu mysliet ze chces.

chillerka420

ja nikoho nenamotavam, ja si myslim ze je to vzdy zajomne ze nechceme vztah len zabavu ale ked je nejaky chalan az moc citlivy tak mu neviem povedat nie ,lebo sa bojim ze mu ublizim tak radsej s nim chodim a som stalr nervozna alebo prinajhorsom zabudnem ze s niekym chodim a idem s druhym :///

Pilcuk

Ak si momentálne presvedčená, že vzťah nechceš, nemala by si tých chalanov namotávať a chodiť s nimi, ale mala by si mať od nich odstup. Vo svojom veku by si už mohla mať trochu rozumu, aby si to vedela aj bez toho, že ti to niekto bude tu na internete písať.

Nesnadko

Prosim ta, hlavne to povedz tomu chalanovi na zaciatku vztahu. Ja som natrafil na podobnu babu a nechapal som z nej, lebo ma zrazu prestala lubit a ja som bol namotany. Strasne to bolelo. Ona sa na zaciatku javila uplne inak ako po pol roku. Ona ma teraz takeho chladneho necitliveho frajera a ten jej zrejme vyhovuje ako vidim.

dobreuz

Kašli na vzťahy, nič ti neprinesú, radšej sa venuj sebe, rozvíjaniu tvojej osobnosti, ja mám 19, nemal som doteraz žiadny vzťah a ani mi nechýba :)