laska kvitne v kazdom veku

Monami

Je to jednoduché, znamená to, že láska je najsilnejšia a najkrajšia energia vo vesmíre, a človek ju chce a potrebuje či je maličký, mladý alebo starý.

XxxxX

Človek sa zaľúbit môže v každom veku, len na tú lásku treba dvoch, a čo z toho, keď človek miluje ale druhá strana ho ignoruje? A tiež je rozdiel zažiť lásku úprimnú a neúprimnu, že druhý ju len predstiera. To je vlastne to isté ako v živote nezaziť žiadnu.

Pilcuk

To je nezmysel. Láska "kvitne" maximálne tak do 12-13 rokov, potom už "lásku" ovplyvňujú iné faktory, ako peniaze, vzhľad, sociálne postavenie, priebojnosť atd.. samozrejme tu hovoríme o láske zo strany žien. Muž sa do ženy môže zamilovať aj keď je chudobná, hanblivá, taká a onaká, ale ako som uviedol, ženy sú schopné zamilovať sa tak maximálne do tých 13-tich rokov, potom používajú "rozum", rozum na to, ako sa zabezpečiť, ako prísť k mastným sumám peňazí, k rodinnému domu, k odvozom či dokonca autu "bez pohnutia prsta".

Samozrejme, určite radšej by som sa mýlil, no to, že ani v 49 rokoch som nenatrafil na tú spomínanú lásku, nezažil som jediný bozk, dokazuje, že mám pravdu.