Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trasenie tela v 14 rokoch

Príspevok v téme: Trasenie tela v 14 rokoch
lepidlokores

Dobrý deň,
občas sa mi trasú ruky len pri tom ako si podopieram hlavu alebo držím ťažší predmet. Keď robíme na telesnej plank alebo niečo také trasie sa mi celé telo. Aj nohy. Keď sa v stoji prehnem v chrbte a úplne zhrbím celá sa strasiem. Nestáva sa to ale vždy.Mám 14, neviem z čoho to môže byť. Keď kráčam len tak mi pukajú prsty na nohách, niekedy ma bolia kolená a občas ma bolí rameno- neviem či to s tým ale súvisí. Je mi to veľmi nepríjemné. Nemyslím si, že s tým trasením by nejako súvisel rast kedže ho už mám ževraj skoro ukončený...mám s tým zájsť ku doktorke? Existujú nejaké cviky proti traseniu? Neviem čo s tým mám robiť...

Tomas12345

V 14 tich sa ti rast urcite nekončí.
Nemoze byť pricina v tom, že skrážka nemas spevnene svalstvo ? Ak vôbec necvicis, tak je pochopitelne ze sa ti pri cviceni trasie svalstvo, lebo v nom nemas ziadnu silu, nemas ho vytrenovane.

pomocnica

No občas sa stane ale keď sa to častokrát opakuje, asi radšej navštíviť doktora. Pri planku sa trasú všetci okrem tých čo ho praktizujú pravidelne a majú ten stred tela už spevnený relatívne dosť. ;-) :-D
Nemyslím, že to bude niečo extrémne vážne, ale nikdy nevieš, nebuď ale v strese. ;-)
Veľa šťastia.
Pekný deň.