Bolest v krku, krcnej chrbtici

Príspevok v téme: Bolest v krku, krcnej chrbtici
Elemor

Raz do tyzdna posilujem a pred tym robim samozrejme aj strecing. Dnes som sa zobudil s tym, ze nemozem hlavu poriadne dat dolu, dozadu, citim bolest medzi lopatkami pri nadychu, pri prehltani v krku ale chory nie som. Ked mam v urcitom uhle hlavu, boli to. Citim cèly krk, ale najviac zadnu cast. Stretol sa s tym niekto? A ako si pomoct?

Moloch

Elemor to iste mam aj ja len mne v tej krcnej praska a stuhnute to mam tiez.Sa bojim hlavou otocit.Tiez mam za sebou 15 r siloveho sportu ale to asi nebude problem.A to prehltanie to mam skor take divne stuhnute.
A z dorziflexu ti nebolo mizerne?

Elemor

Chalani, diky za rady. Musel som vyhladat doktorku, lebo tie bolesti boli silne. Dostal som dorsiflex a taku mast, nazov si nespomeniem. Ten liek mi riadne pomaha. Musi to byt nerv cvaknuty alebo natiahnute tie zadne slachy/svaly na krku. Hlavne ze sa to uz lepsi. Lebo toto bolo o drzku...

Tomas12345

No podla mna si urcite prechladol, ale ta prefúklo. Mna takto tiež niekedy zacne bolet pri krcnej chrbtici táno pri zobudení. Podla mna to je bud z prefúknutia, alebo mozno si spal v zlej polohe, teda si mal pri spaní krk zle vykruteny, a týmpadom si si ho presilil.

rasto212

Najdi si na ytb cviky na krcnu chrbticu, najdi taku babu co si tam na zaciatku prilozi teply uterak a mne tie cviky co ona dava hned pomozuuu... Ale nezabudni predtym na ten teply uterak :D