Počujem hlasy

Príspevok v téme: Počujem hlasy
kubo74

Dobrý den mám vážný problém suseda je jogistka a berie tabletky (rispen) a v hlave počujem hlas normálne komunikujeme cez tažný bod
(jogistický bod)ja neviem čo to je , ale ona povedala že takto sa to volá mne to už ide na nervy a neviem ako to mám riešiť.Ešte mi dáva rôzne impulz pomocou telepatie takže napr. pohnem rukou keď sa nesústredím na svoje telo aj teraz sa normálne rozprávame cez ten bod čo mám v hlave ale kto mi môže pomôcť polícia alebo iná jogistka cele je to zložité. Ja tomu vôbec nerozumiem povedal som to rodičom a oni povedali že to mám len bludy a tá osoba mi stále robí týmto nervy.

SomSvetlo

No neviem kto pise kommenty ale kasli na vestcov, joginov a podobne kraviny jednoznacne psychiater bez urazok a vysmechu nepodcen to ak pocujes hlasy nevahaj ani chvilku potom to uz nezastavis

ema87

Jednoznačne odporúčam jedného pána, Je jasnovidec a liečiteľ a z vlastnej skúsenosti viem že robí zázraky. Lieči tam, kde lekári zlyhajú, (psychické deformácie aj každodenné problémy) síce sa je k nemu ťažšie dostať, ale na vašom mieste by som to skúsila.
Určite to nie je ale typ veštca, kt.beží v TV
jeho kontakt 0902044010

nnnuuu

Tak srandičky bokom, ja poznám jednu nemenovanú osobu a tá mi už x krát prečítala myšlienky a potom som ti to u nej aj overil. Už som ju obviňoval zo všetkého možného, že to nie je možné. Chcel som jej už aj trochu a nechtiac vulgárne vynadať, ale ona mi to odprisahala, že to nemá od nikoho iného. Ja som tomu sám a prisahám že neklamem neveril!!!