Nazdar ľudia,mal by som mať výčitky svedomia keď som frajerke draždil dráždenec ako 14 a pol ročný ? Sme spolu vyše roka a teraz bolo prvykrat nieco take,môže to ničiť vzťahy vtom zmysle že sa už nebudeme vážiť alebo podobne ? Ďakujem za odpovede
14 ročný
čo si to dovoľuješ zasran jeden pchať ruky do nohavičiek 14 ročnej dievčiny? Ja byť jej otcom ti takú strelím že sa týždeň spamätávaš !
Máš času do dvadsiatky aby si pchal dievčatám ruky do nohavičiek uchyl zasraný!
Ja keby som ťa videl tak pamätaj!
Ste obaja vo vývine ešte nedospelý nedozrelý tak máš času dosť. Prestante čítať sprostosti na internete a venuj sa radšej športu ber loptu, bike, korčule len neseď na internete a nečítaj uchýlnosti ktoré ťa láka potom robiť keď máš času dosť.
A ty co si o sebe myslis? Soplak...ved si este dieta preboha! Ja neviem co tato pojebana generacia chce od zivota ale nie, nieste zaujimavi tym ze fajcite a vsetkym to hovorite, pocuvate slovensky rap a myslite si ze ste najvacsi frajeri. Raz sa budes citit tak trapne chlapce to ti garantujem ze si bol taky soplak a uz si honil frajere...a vobec z toho ze dieta ako ty ma frajerku mi odumiera mozgova bunka...radsej sa chod hrat s legom
Tak to urcite nie.... ved ste deti pane boze... ked ja som bola vo vasom veku tak mna ani chlapci nezaujimali este a to iste platilo aj o chlapcoch.... chalani videli iba futbal, hokej, ziadne baby, to bolo este vtedy tabu..... a teraz? Uz aj 12 rocne deti dobre ze spolu nespia a dievcata nie su tehotne...... chore to je..... radsej pomahaj doma mame a chod si zahrat futbal s kamaratmi a neries nejake baby este v tvojom veku...
asi chcel napísať dráždec...
asi by ste mali počkať do tej 15ky s hociakými vecami čo sa týka aj dráždenia, žena-dievča je do 15ky pod zákonom
Drazdit drazdenec??? :)) to co je za vyraz?
Aj ona ma 14 aaa drazdit myslim masturbovat ale bez pchania prstov do vaginy
A kolko ma tvoja frajerka rokov prosim ta? A ako to myslis drazdit?