Pusa

Pilcucka

JustTry- nedavaj mu pusu lebo ta zabije, pretoze sa nebude moct polutovat po fórach ... očividne mu to pomáha

SimPatrik

Nic si z toho nerob . Prvy bozk je vzdy trapna zaleItost plna chyb . Proste si dajte pusu pootvorte ustaa pri tom sa dotknite jazykmi . Krajte sa s jazykmi dotikajucimi sa navzajom . Techniku si nacvicite taku aka sa vam bude pacit . Na buzk neexistuje presne dany navod kazdy to robi inak tak ako sa mu to paci casom sa zladite ;) cim viac sa budes bat tym viac to neskor budes lutovat ;) moj prvy bozk prisiel snad skoro v 20 . Ano bol som hanblivi . Teraz si bucham hlavu ze taka banalita ..

lienkaaaaaaaaaa

netrepte hluposti, že ste sa nebozkávali v 49 rokoch, ja som sa bozkavala ako 14 ročná s 20 ročným na nepotrebovala som žiaden návod ani trening, jednoducho francuzáky boli v pohode

Pilcuk

Aj o mňa mala spolužiačka záujem, ked som mal 8 rokov, bola do mňa doslova zbláznená. Chcela ma obijmať a dokonca mi chcela dať aj BOZK, no ja ešte malý hlupák som si vtedy neuvedomoval, čo ma (ne)čaká a odstrkoval som ju od seba, lebo som sa pred ostatnými spolužiakmi hanbil...Ach, keby som ja vedel...

rasto212

To neverím, že si sa nebozkával s nejakou babou za 49 roku života. Ja som mal prvú frajerku ako prvák na ZŠ :D Som bol borec :D

JustTry

Normalne Pilcuk, ja som ochotna dat ti pusu, aby si to tu konecne prestal vypisovat -_- v kazdom prispevku to iste ...

Pilcuk

Aj ja by som to chcel vyskúšať, no ostáva len pri mojích túžbach, ktoré sa ani v 49 rokoch ešte nenaplnili.