Dobrý deň chcela by som sa spýtať ako na jazyckovu pusu môj frajer by to chcel vyskúšať aj ja ale bojím sa lebo neviem ako na to za odpoved dopredu ďakujem
Pusa
JustTry, ak svoju ponuku myslíš seriozne, napíš mi na pilcuk@centrum.sk kde sa dohodneme na stretnutí.
JustTry- nedavaj mu pusu lebo ta zabije, pretoze sa nebude moct polutovat po fórach ... očividne mu to pomáha
Nic si z toho nerob . Prvy bozk je vzdy trapna zaleItost plna chyb . Proste si dajte pusu pootvorte ustaa pri tom sa dotknite jazykmi . Krajte sa s jazykmi dotikajucimi sa navzajom . Techniku si nacvicite taku aka sa vam bude pacit . Na buzk neexistuje presne dany navod kazdy to robi inak tak ako sa mu to paci casom sa zladite ;) cim viac sa budes bat tym viac to neskor budes lutovat ;) moj prvy bozk prisiel snad skoro v 20 . Ano bol som hanblivi . Teraz si bucham hlavu ze taka banalita ..
netrepte hluposti, že ste sa nebozkávali v 49 rokoch, ja som sa bozkavala ako 14 ročná s 20 ročným na nepotrebovala som žiaden návod ani trening, jednoducho francuzáky boli v pohode
Aj o mňa mala spolužiačka záujem, ked som mal 8 rokov, bola do mňa doslova zbláznená. Chcela ma obijmať a dokonca mi chcela dať aj BOZK, no ja ešte malý hlupák som si vtedy neuvedomoval, čo ma (ne)čaká a odstrkoval som ju od seba, lebo som sa pred ostatnými spolužiakmi hanbil...Ach, keby som ja vedel...
To neverím, že si sa nebozkával s nejakou babou za 49 roku života. Ja som mal prvú frajerku ako prvák na ZŠ :D Som bol borec :D
Normalne Pilcuk, ja som ochotna dat ti pusu, aby si to tu konecne prestal vypisovat -_- v kazdom prispevku to iste ...
Aj ja by som to chcel vyskúšať, no ostáva len pri mojích túžbach, ktoré sa ani v 49 rokoch ešte nenaplnili.