Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podceňovanie, Celulitída

Príspevok v téme: Podceňovanie, Celulitída
Eistee

Zdravím.Moja mama ma furt podcenuje.Je super ale podcenuje ma. Napríklad mám celulitítu a začne hovoriť že si myslela že ju mat nebudem a že som pribrala a ešte čajtejšie mi hovorí že som pribrala. A ja potom mávam po nociach depresie a nenavidím sa...Keď už sa dostanem do toho že život je super a mám sa rada mama mi zase začne hovorit to isté a ja nechcem zažívať pocit že sa nenavidím a že život je na nič...čo mam robit? Pripadne by som bola rada za poradenie jak na tu celulitídu...

Rhea

Mozno ma pravdu, kto iny ti ma povedat pravdu, ak nie najblizsi? Ved neplac po nociach, ale namiesto toho rob nieco so sebou?

poradim38

Sibe ti? Kolko mas rokov... tvoja mamicka tiez urcite nevyzera ako miss sveta tak aj ty si rypni.. najprv jej povedz ze ti to prekaza ze ti to hovori a povedz jej ze si so sebou spokojna a ked ti bude vadit ta celulitida tak s tym nieco spravis ale nenehaj si skakat po hlave.... mne tiez takto mama stale vycitala ze som nemala priatela a sestra mala v 20 uz svadbu..... stale do mna rypala az mi rupli nervy a pri rodinnom obede som jej povedala pred vsetkymi svoje.... a bolo mi jedno, ze bola potom ofucana, lebo toto sa nerobi..... preto jej to uvedz na spravnu mieru a povedz jej to najprv v dobrom a ked to bude pokracovat tak jej povedz tiez svoje.... a rype do teba, lebo vie ze jej zrejme nic na to nepovies, potom sa necuduj ze stale to pokracuje ked si ticho a neriesis to....