kondomy..

Príspevok v téme: kondomy..
babulka169

cauko,chcem sa opytat aka je pravdepodobnost otehotnenia ked pouziivame len kondom,bojim sa ze otehotniem..aj ked nam kondom zatial nepraskol ani nic podobne ale aj tak sa bojim..,newiem ci tabletky su whodny naapad tak newiem,minule som sa docitala v casopise ze prawdepodobnost otehotnenia s kondomom je wo swete az 14% dakujem za odpowede:)(nechcem patrit medzi tych 14 percent

babulka169

noooo wed wiem este som to nedostala...ale mam mat az neskorsie a nie prawidelne...ale hadam nic sa nestalo...noo asi zwolim aj ja tabletky ale som citala ze to nici pecen a taq..a ze jedne kocka z toho nemohla mat uz deti...no musim si to premyslet..

fraisee

no zvaz si - kludne svedomie, pozitok zzo sexu a tabletky alebo nervozita z toho ze budes mat deti a zruti sa ti cely svet.. ja som brala prvu variantu. na kondom sa nespoliehaj. medzi tu 14tku sa vmestit mozes..

meili

Ten kondom treba hlavne spravne pouzit, dat pozor, aby sa do neho nedostal vzduch (stlacit ho na spicke pri nasadzovani), davat pozot, aby sa nezosmykol pocas styku a aj po ejakulacii ho pridrzat pri koreni. Ak dodrzite vsetky tieto zasady, riziko je minimalne.