Neviem, či mám pokračovať

Omen

Serdülõ, aj ty si "výnimočná", tak ako tvoj zápisník. ; )
Ak ti Mate napísal, že tam máš gramatické a štylistické chyby, potom to tak aj bude! A ja dodávam a opakujem, že tam máš aj pravopisné chyby. Toto na mňa (aj ostatných, čo to videli) pôsobí negatívne, odpudzujúco... Uznávam, že máš pravdu, keď tvrdíš: "že nie všetko, čo je zlé, je naozaj až tak zlé." Toto je však hrozné!

"Výnimočný" v dnešnej dobe je text napísaný správne, bez akýchkoľvek chýb. To o autorovi veľa vypovedá, tak ako tvoja odpoveď na môj príspevok! Chcela som ťa spropagovať, aby si mala viac odberateľov, ale svoje "múdra" a nápad si nechám pre seba! Žiadne "nabudúce" nebude. Dôležité je, že TY si sama so sebou SPOKOJNÁ! Posielam pozdrav do Nových Zámkoch. : )

mate59

Aj keď tam máš gramatické chyby schválne,asi to na čitateľa nepôsobí tak ako chceš.Osobne si myslím,že práve tými chybami nikoho nezaujmeš.Ale pokračuj,skúšaj aj niečo iné,možno sa vypracuješ.Ja to nezatracujem.

nedokonalizazrak

Ak ste si všimli, tak celé je to zápisník nedokonalého zázraku. Tie chyby sú tam schválne, pretože tie chyby, sú výnimočnosťou tohto blogu. Ak by ste si ho čítali pozornejšie ak teda vôbec, videli by ste tam napísané. Chcem nimi zdôrazňovať, že nie všetko, čo je zlé, je naozaj až tak zlé. Možno že má ten blog chyby, ale presne o tom to je. Nepovažujem sa predsa za neviem akú blogerku, pretože viem, že som ešte len na začiatku. Ale určite 9-10 rokov nemám. Tak nabudúce, prosím, dokým začnete písať ,,niečo múdre" tak si o tom zistite viac :3 Pekný deň, plný úsmevov Vám prajem

Omen

NIE, nepokračuj!!! Nemá to cenu, a to som len očami prebehla názvy tém a takmer som prišla o zrak. Koľko máš rokov? 9,10? Si Maďarka a slovenčinu ťa učí tiež Maďarka?
Ak chceš písať, potom sa nauč SPRÁVNE písať, bez pravopisných chýb! Ak si to opravíš, pozriem sa na tvoju tvorbu. Ak máš už v názve chybu/y, odradí to mnoho ľudí, tak ako mňa! Aj v tejto téme máš chyby, aj opačne Y/I.

mate59

Prečítal som to všetko.Nie je to vyslovene zlé,ale má to málo drajvu,niečo tomu chýba.Treba nájsť spôsob blog viac prezentovať,aby si pozrelo a hlavne ho našlo viac ľudí.V písaní pokračuj,k tvorbe sa neskôr vráť,prípadne niečo prepracuj,no treba si zlepšiť štylistiku a gramatiku.