Ahojte chcela bi som sa spitať teraz 11.7.2018 ciže minuly tyždeň v stredu som mala dostať menštruaciu no ale meškala som 4dni cize do 14teho no druhy deň to bolo 15steho cize vcera som špinila a mala som krvacanie az dodnes mam ale len krvacanie uz spinenie uz nemam ale je to bezbolestné tak chcela bi som sa spitať či môžem byť tehotna? Robila som test po 4deň ale bol negativny. A mam 21dnovi cyklus takže Mam strach lebo raz som potratila to bolo 24januara tak nechcem to zase prežit z manželom chceme babätko. Môžete mi poradiť dakujem☺
Menštruacia
Nepises kkedy ste mali styk to by si uz aj sama vedela vyratat ci si v tom ci nie ale ked uz 4 testy negativne tak tu nemoze byt nijak tehotna. By si mala zabudnut na ten potrat inak sa to bude len prenášať!
Nie ale ked uz sem nieco píšem tak sa aj pozrem za sebou ako pisem ja nie som zakomplexovana. Urcite to potrat nebude je nervozna a preto je to tak unej
Boze ona riesi mozny potrat a ty sa tu zaoberas gramatikou!!! Ze ju neovlada, tak to hovori o com, ze je ona zly cloveK? Skor to hovori o tvojej zakomplexovanosti, ze riesis inych!!!
Autorka temy, chod ku gynekologovi a porad sa, ako sama vidis, tu su zli a neprajni ludia, nepomozu ti.
Tie gramatické chyby bijú do očí. Keď test si mala negatívny tak nie si v tom a pri potrate by si mala bolesti o kt teda ani nepíšeš