zvieraci bacil

Príspevok v téme: zvieraci bacil
dmacko

už dva roky mam problem.holim sa na prirodz. a v podpazuši atd.idem na malu potrebu a v pošve mám chlpy od nášho psa.ta srsť je všade v jedle,pití,ošatenie,postelne prádlo,detské veci atd.mám neustale svrbenie v pošve a občas aj palenie pyskov plus zapáchajúci výtok.može srsť od nášho psa na mna takto vplyvat.psa máme tri roky.dakujem

Alternativa

Ako psickarka tiez sa pripajam k tym, co celkom nerozumeju. Mali sme aj naozaj dlhosrsteho psika, boli chlpy z neho, ale pri pravidelnej udrzbe sa to krasne zvladalo. Okrem hygieny doma treba riesit okamzite zdravotny problem a ist ku GYNEKOLOGOVI.

dorka

to akoze mas psie chlpy zato vsade ze sa holis?!ja mam tiez doma hafanku a nemam taketo problemy!!podla mna ten vytok nemusis mat z chlpou!!tiez odporucam cim skor gynekologa!!

Best trance girl

Akoze...no comment. A to cakas dva roky a si myslis, ze ked sem napises, tak ta to vylieci???? Prepac, ale toto je dost silne kafe. Bez k lekarovi a to hned.

trikss

Fuuuj. To vazne?? Podla mna je zdravie nad psa.. jasne ze to moze byt aj z toho.. chod gynekologovi!! Zvierata maju v srsti iste bacily, ktore mozu narobit skody... A ked su tie chlpy vsade... Ble.. ja by som tak nemohla zit. i ked hafanov mam rada