PROSTECT

joofo

preco tieto upozornenia pridu az ked to mam doma dva dni som hladal
nejaky liek a ked je vyplateny pridu taketo upozornenia tu nevedia odsudit vrahov seru naludi preto toto funguje zrazu je vsetko hoaux naucili sa nove slivicko ssssssssssp

Miroslav kl

Dobrý deň, prosím dajte si pozor na látku s týmto menom. Pod označením PROSTECT sa nesie masívna internetová kampaň, ktorá sa zobrazuje na množstve stránok a chodí aj emailom ako spam. Všetko je to však internetový podvod, pretože tie stránky sú na podivných doménach, ktoré sa neustále menia. Lekári sú tam vymyslení. Zákazníci sú tiež vymyslení. V každej inej európskej krajine sa nachádza rovnaká podvodná stránka a zákazníci a lekári sa tam volajú inak.

všetky podrobnosti majú tu.
hoax.sk

Určite to nekupujte. Požadované účinky to mať určite nebude, pretože to nebolo v žiadnej lekárni, nikdy a nejasné je aj to, čo to obsahuje. Oni síce v nejakých falošných recenziách tvrdia, že v lekárni je to pre vysoký úspech vypredané, ale dátum, kedy sa vypredal sa posúva presne tak isto, ako sa posúva čas aktuálnej akcie, ktorá sa vás snaží prinútiť kúpiť to práve dnes, lebo za pár minút skončí akcia. Keď si podvodné stránky otvoríte zajtra, bude tam rovnaké tvrdenie a nátlak, aby ste rýchlo objednali, lebo zmeškáte. O týždeň znova.