Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlpy na hrudi

Príspevok v téme: chlpy na hrudi
majko20

Ahoj, trochu ma stve, ze mi zarasta hrud, nie je to zas nejaky prales ale chlpy tam su. Nepaci sa mi to velmi, no zmieril som sa s tym. Problem je, ze coraz viac mi to zarasta aj vyssie, a uz aj pri nejakych volnejsich trickach, koselach atd tie chlpy trcia. Neviem mne ako chlapovi sa to nepaci, mozno zeny maju na to iny nazor. Nie je problem to oholit, ale ak by som si oholil hrud musel by som zrejme holit celu prednu cast tela, kedze ak by som to sekol niekde v polke, tak by to vyzeralo divne. (chodim pravidelne plavat, a asi by to vyzeralo fakt zle) Problem je, ze holit si cele brucho mi pride divne, nie je to moc teple? A celkovo co si myslite o trciacich chlpach z pod oblecenia? Holit, ci neholit?

kellyyyyy

muži nemožu zato že aku maju genetiku.. mne sa pacia aj chlpy ale na svalnatých, ked si upravia aj bradu a nezanedbavaju to tak su sexi.. a muži miluju ked ich ženy hladia

bereka

skracuj chlpy, ktore by ti mohli vytrcat z tricka alebo kosele ale inak nechaj. jednoducho si raz tak "obdareny" a kazdu chvilu si holit celu hrud a brucho to mi pride fest neprakticke

majko20

poradim38, mne tie chlpy ani nevadia, nemam problem si dat takto tricko dole, ked to poviem takto. Nepacia sa mi len tie vytrcajuce chlpy z pod tricka. Tricka s Veckovym vystrihom su pre mna uplne tabu, a priznam sa, ze aj zavidim obcas chlapom, ak vidim, ze maju volne tricka a ziadne chlpy.

poradim38

Ved si predsa chlap!!! Chlpy na hrudi su u muzov normalne.... dokonca aj zeny tam maju chlpy, lenze ich nieje vidiet povecsine su jemne a bledunke, no by si sa cudoval kolko zien ma take chlpy na hrudi co su vidno..... a ty si chlap, nemas sa zaco hambit... a ked to je taky problem chod na laserovku a mas pokoj......