Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ranná depresia

Príspevok v téme: Ranná depresia
Eddard

Ahojte. Už od základnej školy trpím úskosťou ktorá sa teda aspoň podľa môjho názoru vytvorila zo strachu zo strápnenia a písomiek. Mám 15 rokov a nikdy pred školou neraňajkujem, lebo iba pri pohľade na jedlo sa mi zdvíha žalúdok. Najprv som si myslel, že je to len tréma ale pociťujem to aj cez voľné dni, kedykoľvek vstanem pred desiatou hodinou. Najhoršie to je na cudzích miestach ako hotel alebo u kamaráta ale aj v prostredí vlastnej rodiny sa mi ťažko zvládajú mierne záchvaty úzkosti. Sprevádza to tiež pesimizmus a preto keď sa napríklad večer rozhodnem pre nejaké tričko tak ráno o šiestej sa akoby bojím si ho dať kvôli názoru ostatných. Táto ,,ranná depka'' ako to nazývam sa zväčša po desiatej úplne rozplynie. Spoznáva sa v tom niekto? Alebo aspoň o tom už niekto počul?

poradim38

ak ti rodicia nechcu platit psychologa, to znamena ze k nemu nechodis, to mi nepride spravne od tvojich rodicov..... Ak si chodil k psychologovi, pomohlo ti to? Pocitoval si nejake zlepsenia? Ci ani nie? Vtedy by som mozno pochopila ze tvoji rodicia ti dalej psychologa platit nebudu ved by sa nedoplatili.... cize musis pochopit aj to.... ale ja by som sa skor obratila na psychiatra, kedze mi to pripada ako panicka porucha, ktora sa lieci u psychiatra....

Tomas12345

(Mám 15 rokov a nikdy pred školou neraňajkujem, lebo iba pri pohľade na jedlo sa mi zdvíha žalúdok. )

Ranajkovat treba. Ak nezvladnes zjest jedlo naraz, tak si ho daj do misky a jedz ho po malych kuskoch.

(Najprv som si myslel, že je to len tréma ale pociťujem to aj cez voľné dni, kedykoľvek vstanem pred desiatou hodinou. )

Hovoríš že mas najviac tremy v ranných hodinách. Ráno býva aj najviac kortizolu v tele - stresoveho hormonu. Skus si ho dat skontrolovat ci ho nemas ráno nejak o dost viac nez ako by malo byť.

Nebojíš sa náhodou chodenia do skoly ? Ja tiez ked viem že pocas dna mam nieco coho sa obávam, tak tiež mám ráno uzkosti a tiež neviem do seba nič dostať.

(Najhoršie to je na cudzích miestach ako hotel alebo u kamaráta ale aj v prostredí vlastnej rodiny sa mi ťažko zvládajú mierne záchvaty úzkosti. )

Na úzkosti je tiež dobrý Guajacuran. Ak by nezaberal tak skus magne b6. Kazdopadne guajacuran sa nekombinuje s magne b6. Bud ber jedno alebo druhe, ale skor by som ti odporucil ten Guajacuran. Naozaj mi velmi na uzkosti pomohol.

Erikk

No kamosko to budes mat asi len slabu povahu a hlavne male sebavedomie! Skus si povedat ze ta nemozu ovladnut pocity ani ziadne uzkosti a to ty si robis a vytvaras svoj den!

Eddard

Poradim38, ja som si to len nazval ranna depresia pretoze som v minulosti maval depky potvrdene psychologom a rano sa citim presne rovnako. Nymeria, neviem ci to moze byt tym ale v ziadnom predmete niesom dobry a nikdy neviem odpovedat na otazku ucitela lebo spanikarim a vsetci sa potom smeju...okrem toho som rocker takze co sa tyka socializacie vela kamaratov nemam...dnes vsetci chalani len Swag...pop..yolo..
Okrem toho rodicia si myslia ze si len namyslam a uz mi nechcu platiť psychologa

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Nymeria

Mavam to tiez ale niesom si ista ci by som to nazvala ranna depresia. Ale prejavuje sa to rovnako ako vravis. Lenze ja som sikanovana kvoli nadvahe uz od detstva a uz sa mi to v hlave tak utvrdilo ze sa mam rano bat. Nemas v skole podobny problem?

poradim38

Dobra blbost ..... ze ranna depresia..... chlapce asi mas psychicky problem, kvoli ktoremu sa ti deju tieto veci, nic ako ranna depka neexistuje, pocula som iba o jesennej depresii ale to je tiez taka fama, ale vsak kto veri tak ten veri, no podla mna je to cele blbost.... depresia je choroba a ty depresiu urcite nemas, mozes mat vsak uzkosti, to znamena panicka porucha- z toho vyplyva ze by si mal ist za psychologom.....