"láska" na jednu noc?

Príspevok v téme: "láska" na jednu noc?
sunflower1

Ahojte,
stretavam sa s jednym muzom. je odomna o par rokov starsi. Boli sme spolu cely vikend, jasne ze to chcel, ale ja som nechcela velmi. tak bol z toho trochu taky, no nervozny. no a potom mi povedal že on nikdy na nič čakať nebude a ani nikdy nečakal. Čo si o tom myslite ? Mne neprišiel, že je kurevnik, bol v pohode... ale nechápem tomu.

meditace

tak jedna z inteligentnych ..
co hned neda dobre si sa zachovala.. palec hore dievca
Mas svoju hodnotu a svoju hrdost nerob co nechces robit

sunflower1

Ahojte, odpovedám na to, čo Vás zaujímalo, to stretnutie bolo tretie? myslím... Hovorili sme o tom dlhšie, aj písali, že by sme šli na víkend niekde (nakoľko on veľa cestuje, má času habadej, nepotrebuje kontrolovať ľudí).. tak sme šli. Ako on vravel, ako dobre vyzerám a podobne hneď, ale neviem čo som si myslela:) keď mi to vravia bežne tak asi nie že ma chcu hneď pretiahnuť:) Aaa ozval sa aj po víkende, písali sme si spolu, aj sme plánovali niečo ďalej, ale zas povedal že on v tej stránke robiť kompromisy nebude, tak som to nechala tak, neriešim, nepíšem. Tá chémia prečo by som s ním mala skočiť hneď do postele tam nebola:) nemyslite si, že som nejaká puritánka alebo naopak. Mám v živote určitý balance a viem kedy čo a ako. Len som to tak jednoducho pri ňom necítila. Bolo mi s ním fajn, ale nie hneď na posteľ, tak by som to uzavrela. :D takže, ak nejaká chce, dám vám kontakt, nudiť sa rozhodne nebudete :DDD (s tou poslednou vetou srandujem, len na odľahčenie situácie).

Rasto29

A súhlas s Kazdodennym
ak to medzi dvoma iskrí od začiatku tak skočia hneď po sebe ale to musia obaja byť tak nastavený že im to nevadí že prvý je hneď sex až potom vzájomné zpoznávanie..zatrtkajú si a potom sú už dvojka ako pár a funguje to ale záleži od každého človeka ako je nastavený..

Rasto29

pána beka... je tam toho...však je normálne že keď ho ona priťahuje tak je pri nej nadržaný ako struna a chce sa s ňou šukať... ak by ho nepriťahovala tak by s ňou netrávil víkend.... a zas slečna píše že sa s ním stretáva už nejaký čas a nevieme po koľkykrát sa stretli cez víkend takže pokojne to môže byť už aj po 8krát a sex je tu už bežný medzi dvoma zaľubenými nie? Tak sa tu nehrajme na celibátnu školu zase..

kazdodenny

mna by zaujimalo ci sa autorka este s danym muzom stretava nadalej po tom
Ako zareagoval a chceg a este vidiet?
Ako dlho sa poznate ze uz chcel sex?
Mozno ta len skusal ci rychlo das kazdemu...

bereka

tak tebe tak neprisiel ale ocividne mu islo iba o jedno a ked ti este aj hento povedal, tak by som sa radsej na neho vykaslala

Lollka

No podla toho co pises mi nepride ani v pohode ani nornalny. Keby mu islo o teba a nielen o sex tak ta bude respektovat ze este sa na to necitis. S tymto aj keby si isla do vztahu tak vela respektu a ucty sa od neho nedockas.