Každý hovorí ako treba o niečo bojovať a mať ambície... ale vtedy sa všetko najviac poserie.... prečo vždy človeku príde do života to čo chce ked už to nechce a dávno nato zabudol? :-)
Prečo dostaneme to čo chceme ked to už dávno nechceme?
Niekedy i preto, aby sme si takto nasledne uvedomili, ze fakt to k nam nepatrilo a ked je to teda konecne tu, zistujeme, ze sme tomu prikladali vacsi vyznam, nez to v skutocnosti malo. Povazujem to za taku dodatocnu satisfakciu od zivota, aby sme verili svojej ceste a ozaj to do svojho zivota uz nepustali. Nieco ako ked sa ti pred ocami rozpadne dokonala zboznovana vytuzena socha, ktoru sme slepo velebili:) a ono je to len kus prachu, nic viac a nic menej.
Môj názor je, že problémom je práve tá snaha, že na veci "tlačíme" a preto sa nám ich nedostáva. Svet sa neustále snaží byť tak akosi v rovnováhe, preto prílišný tlak vyvoláva opačnú reakciu, niečo ako keď sa človek silou mocou snaží nespadnúť z múrika a just z neho spadne :-D
Keď sa však napätie povolí, vznikne rovnováha a vtedy to čo si človek myšlienkami predtým priťahoval zrazu príde....
Rozhodne nesúhlasím s nadpisom témy. Mám 49 rokov, nikdy som nezažil bozk, vzťah, nič. Za tie roky sa prestriedali obdobia, ked som vzťah veľmi chcel s obdobiami, ked som vzťah nechcel, resp. som to vzdal, no nikdy nič neprišlo a tento stav trvá doteraz, nakoľko nesplňam množstvo kritérií, aby som si mohol dovoliť taký luxus, akým je vzťah, napr. nepatrím medzi nadpriemerne zarábajúcich mužov, nepatrím ani medzi krásavcov, taktiež nepatrím ani medzi priebojných neprekonateľných alfa samcov, ktorí zväčša splňajú aj dve predošlé kritéria...
je to len chyták. nikdy to nieje ani tak o tom že už to nepotrebuješ ale o tom že to necháš ísť...a až vtedy vlastne prídeš na to že si úplne všetko doye.al
tentoraz už sa to ku tebe nevráti, nikdy, a možno nikdy v živote ti šanca nepríde a nemusíš na to prísť hneď...ale podľa toho čo to presne je
veci sú nepodstatné horšie je ak ide o ľudí a príležitosti atď
Si nejaký náročný, či? Ono to nefunguje tak, že dostaneš "nemožné do troch dní a zázraky na počkanie". Vždy dostaneš to, čo chceš, ale nie v takom čase ako si sám predstavuješ! Tak si poriadne zváž, čo vlastne chceš. A ak si to dostal, "ked už si to nechcel a dávno nato zabudol", potom to nebolo dôležité! Dobrá životná lekcia! : )
..VŽDY rozhodne nie.......ale napr. sa stáva, že človeku opäť skríži cestu človek, na ktorého konečne zabudol, a ktorého kedysi veľmi chcel.....je to tak aj v tvojom prípade?.....je v tom žena?
zhoda nahod..nič viac..hlavne treba pracovať natom aby sme v danej chvili mali to čo chceme a potrebujeme,...netreba si nahovarať že vtedy sa to poserie a somariny...mne napriklad prišlo do života všetko vtedy kedy som chcela..
všetko je tak, ako má byť...
Keď dávajú, tak ber, to je jedno, či to chceš, či nechceš.