Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nabratie na váhe

Príspevok v téme: Nabratie na váhe
Derick1337

Nazdar, som chalan mám 19 a odjakživa ma trápi že som chudý. Keď som bol mladší a niekto mi to dával najavo neriešil som to a bolo mi to jedno. No tersz ked už mám 19 mi dost vadí že som taký chudý. Vážim len niečo okolo 55kg. Takto sa aj dievča ťažko hľadá lebo nikto takeho nechce. A najhoršie to je v lete, keď sa chodievam kúpať, aj s partiou a tak, pretože si pripdam strašne smiešne. Čo sa týka nejakej choroby napr. Štítna žľaza slebo niečo podobne nič nikde sa nezistilo, všetci mi hovoria že mám jednoducho rýchly metabolizmus. Pamätám si minulý rok keď sme boli ako partia v Taliansku a pozvali sme nejaké dievčatá na apartmán ku nám že ved bude sranda a skončilo to celkom trápne pre mna keď si začali z mojej váhy robiť srandu... Taktiež si všímam teraz keď už som starší že mám oveľa nižšie sebavedome kvôli mojej váhe, menej sa chodim v lete kúpať, vyhýbam sa dievčatám a odmietam kamarátov keď chcú ísť baliť nejaké baby. A chcel by som to zmeniť celé. Skúšal som cvičiť jednu dobu podľa určitého plánu čo som našiel na nete a bral som aj prípravok na nabratie ale vôbec som po cca 2 mesiacoch nepribral ani gram. Čo sa týka jedenia myslím že jem normálne, nejem malo tak primerane koľko mi chuti. Čo by ste mi poradili aby som pribral v čo najkratšej dobe? Mal by som si nájsť nejakého osobného trénera ktorý by mi s tým pomohol a neskôr by som potom mohol aj začať cvičiť?

poradim38

Boze moj..... chlapec.... vies kolko zien vyhladava prave stihlych muzov? Si este dost mlady a to ze si par hus z teba robilo srandu to neries...... ak sa sam so sebou necitis spokojny tak sa venuj cviceniu dlhsie aby bola nejaka zmena vidno.... 2 mesiace je strasne malo... ja mam muza ktory bol kulturista a ked sme sa bavili o tom vsetkom tak mi ukazoval fotky ako vyzeral ked uz cca 2 cvicil na silu...... vyzeral ako hajzlovy pavuk a poviem ti ze aj keby tak vyzeral aj teraz, stale by sa mi pacil.......tu neries baby, co si o tebe myslia, lebo mi pride ze sa chcel menit hlavne kvoli nejakym dievcatam ktore za to ani nestoja.... zdravo zacni cvicit, nehovorim ze sa mas teraz so sebou zmierit, ale pracuj viac na svojej psychike a na svojom vnutri.... lebo svaly ti budu na nic, ked budes so sebou stale nespokojny a nebudes sebavedomy....... len tolko....

Tomas12345

No popíš tu teda tvoj jedálnicek pocas dna. Vela ludi totiž hovorí že jedia normálne, ale ked ty povedia svoj jedálnicek tak nakoniec zistíš že jedia nedostatocne.

Napríklad minule mi jedno dievca písalo že je chuda, ale pritom je normálne. Ked som sa jej teda spýtal na jej jedálnicek, tak mi napísala nasledujuce :

Ranajky : Neje
obed : skolske obedy
večera : nejaké to ovocie

Ako vidno hore uvedeny jedalnicek je viac nez nedostacujuci. A pritom ona sama si myslela že je normalny.

Treska11

Ja som vždy tvrdil že je lepsie byť chudý.Viem je to neskutočne pre niekoho pribrať.Netrap sa kvôli tomu,ak ukážeš že si šikovný a ženy si to všimnú nebudú sa pozerať na to že si chudý budú ťa chcieť a dokonca niektoré budú chudnúť kvôli tebe aby sa ti vyrovnali,aby neboli moc tučné pri tebe.Vies ženy stále riešia váhu !

Pilcuk

Súhlas najmä s prvými dvoma vetami príspevku podo mnou a odporúčam ťa riadiť sa nimi.

Bud rád, že si štíhly, že máš rýchly metabolizmus. Aspoň ťa žiadné kila navyše neobmedzujú pri pohybe a rôzných aktivitách, nepotíš sa ako tí "obeznejší". Snáž sa udržať túto postavu čo najdlhšie, prípadne navštevuj posilňovňu a cvič, aby si si vyformoval nejaké svaly a nezamor si telo nejakými zbytočnými tukmi. Hrubší ľudia majú vo vyššom veku vyššie riziko infarktu či iných srdcovo-cievných chorôb. tí chudší sú zväčša zdravší a žijú dlhšie.

dobreuz

Vyser sa na ne, keď Ťa chcú len kvôli vzhľadu. Ty sa im radšej smej aké sú tlusté - uvidíš, to sa ich tiež dotkne. S tvojou malou váhou by si mohol by neskutočný vytrvalec - ja som tiež veľmi chudý - vďaka tomu zabehnem aj vyše 50 km v pohode. Ale keď tak chces nabrať - skús piť aspoň každý druhý deň aj liter plnotučného mlieka a nejaky Gainer vyskúšaj ( zmes na priberanie). Ale pozor na pôvod - v žiadnom prípade nekupuj Gainer pôvodom z USA.