Ahojte chcem sa spýtať na váš názor, možno podobnú skúsenosť. Mala som sex s priateľom tesne pred Menštruáciou no vravel mi že sa do mna nespravi, že si je istý. Mešká mi už 2 týždeň robila som si test a bol negatívny, včera som bola u gynekologičky a povedala mi, že mám úplne otvorený krčok a že by som mala očkavať, že čoskoro príde a pichla mi vyvolávačku. Mám však strach že by som stále mohla byt tehotná je to možné ?
Môže to byť tehotenstvo ?
Nie niesi tehotna :) ver mi.
Ale nabuduce sa nespoliehaj na to ze sa do teba nespravi ...Pretoze tymto sposobom uz otehotnelo velmi vela zien ale tvoj pripad to teraz nieje. Dufam ze sa poucis a nebude to viest k potratu v buducnosti....
a ty antikoncepciu nepoznáš???
-kondom
- pharmatex
???
hlavne nespoliehať sa na mantaveho
ja som užila tabletku PO koli mantakovi čo nevedel vytiahnuť,
a test prvy po 2 tyždnoch -negativne, po asi 3 dnoch dalsi a ten pozitivne, no dostala som v tej chvili maly infarkt, tretí negativny... aj štvrtý.. no tie nervy , dakujem neprosím..
prvy a posledny raz som sa spoliehala na idiota lebo zrovna som nemala pri sebe pharmatex..
meškať ti može aj z nervov,... a čo tak si urobiť ešte jeden test,.. resp... ked si bola na gynde mala ti zobrat krv na hladinu HCG ,... ak to neurobila maš neschopnu gynekologičku, - zmen ju...!
Nue ved si mala negat TT aj gynda ta vyšetrila nemohla si z coho otehotnieťtakze klud a raduj sa na kramy