Fimóza predkožky

Príspevok v téme: Fimóza predkožky
Random

Zdravím, mám 21 rokov, fimózu už od narodenia. V pokoji predkožku pretiahnem, ale pri erekcii nie. Dlho som čakal, že sa to uvoľní ale dlho sa to nemenilo, tak som som konečne išiel urológovi. Samozrejme hneď ma poslal na obriezku a keď som sa spýtal na tie maste na uvoľnenie, tak povedal, že nato som už moc starý. Tak sa chcem spýtať, či je to naozaj pravda a už nie je šanca, že by pre mňa taký krém fungoval v mojom veku.

Martiinka2

Ahoj, je pravda že u dospělých mužů má kortikoidni mastička menší úspěšnost. Rozhodně ve 21letech není na nic pozdě. Jsou různé metody uvolnění zúžené předkožky, ale obřízka je až krajní řešení. Vůbec bych na tvém místě obřízku neřešila. Máš možnost navštívit druhého urologa a poradit se. Klidně mi napiš na email martiinka2@seznam.cz a poradím ti cviky a metody.

mate59

Mastičky nie sú účinné,ak nepretiahneš pri erekcii,môže sa ti potom pri sexe stať,že pretiahneš za žaduď a nepôjde vrátiť a to bude zle,lebo ho priškrtíš.Obriezky sa neboj,keďže to urológ videl,budeš mať pokoj.