Čo je zdravé a čo nie?

Príspevok v téme: Čo je zdravé a čo nie?
lillllll

Dobrý, chcela by som sa opýtať skôr ľudí čo sa vyznajú do zdravej výživy pre športovcov.
Pred asi polrokom som vážila 45 kg, no zrazu som začala priberať až som sa dostala na váhu 50 kg pri výške 160cm.
Rozhodla som sa, že schudnem, pretože postavu nemám podľa mojich predstáv. Začala som trénovať atletiku a zdravo sa stravovať. Pred polrokom som jedla samé čokolády a nezdravé veci. Chutilo mi. Potom som začala jesť veľa zeleniny, prijmať veľa bielkovín a tak. Sladké fakt jem maximálne nejaký zdravý koláč jeden kus 2x do týždňa. Schudla som na váhu 45kg. Ľudia si to začali všímať, hovorili že sa začínam strácať. Bola som spokojná. Začala som mať pocit, že sa mi vyrovnáva brucho.
No teraz sa stále stravujem tak isto lenže tento týždeň som pribrala 1 až 2 kg. Športujem každý deň, naozaj nevydržím sedieť na zadku, vkuse niečo robím. No a aj mám pocit, že som pribrala na brucho.
Mohla som pribrať na svalstve? Alebo na tuku?
Dnes som jedla: raňajky: praženica s cibuľkou, uhorka, reďkovka, mozzarella, pór.
Potom som bola behať na 40min.
Obed: kelová polievka, kuracie mäso s ryžou a čerešňovým kompótom. Potom som mala koláč od lenivej kuchárky bez múky a cukru. (Pomedzi to som sa hýbala)
Večera: volské oko, celozrnná kaiserka s cottage cheese, ľadový šalát, reďkovka, uhorka, paradajka.
Napíšte mi prosím čo robím zle a čo mám robiť aby som schudla z brucha (obvod okolo bruška 71) a nabrala na svalstve. Predom ďakujem a ospravedlňujem sa za gramatické chyby.

Defcon

Pri tvojom jedalnicku a sporte je pravdepodobne, ze vahovy prirastok ma na svedomii nabratie svalstva na ukor tuku.
Zabudni na vahu . Prirastok na vahe bude pokracovat spolu s formovanim postavy. V ziadnom pripade nepodlahni hladovaniu, pri sporte a budovani svalstva je maly prijem stravy kontraproduktivny. Po cviceni totiz organizmus buduje svaly a ak mu nedas stavebne prvky, tak si ich vezme zo svalov, ktore si nenamahala. Napr po behu si rozoberie cast prsnych svalov. Ak budes cvicit moc, tak budes musiet nasadit aj druhu veceru na pomale bielkoviny. Stacil by pohar mlieka.