Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevysvetlitelne spravanie

Príspevok v téme: nevysvetlitelne spravanie
jara12

S priatelom som mala krasny polrocny vztah ,poznal moju rodinu, spal u nas skoro viac ako doma.Od zaciatku som vedela ze ma psychicke problemy a ze berie silne lieky a ze bol 2 krat na psychiatrii.Doktori vravia ze ma dysharmonicky vyvin osobnosti, mal aj hlasy uz nema raz mi povedale ze je zly clovek ze ma velmi zle myslienky, ze k nikomu neciti nic ale ze ku mne ano.Vobec nanom nebolo vidno ze ma problemy bol ku mne aj k mojej rodine velmi dobry ja sama mam depresie a raz som sa porezala a on to zistil.Odvtedy to bolo ine.Ale stale ako sme boli spolu mi vravrl ze nas nic nerozdeli ze budeme spolu.A na druhy den to prislo rozisiel sa so mnou.Videl ma plakat 3 hodiny a nevysla mu ani slza.Je ako vymrneny clovek ked som sa ho spytala ci ho to neboli tak len vihol plecami.Povedal ze to co som zrobila v nom vzbudilo taky pocit ze musi byt sam.Potom ma zas videl plakat strasne dlho a vobec nevedel co ma robit necitil lutost on bol uplnr nahnrvany a strasne ho to otravovalo ani sa ma nedotkol len mi povedal skarede slova.Predtym nikdy taky nebol vzdy mi prejavoval lasku mrzelo ho ked sa mi nirco stalo raz sa predomnou skoro rozplakal a teras ako vymrneny.Povedal mi ze on je cely zivot taky bez emocii a ze nechce vztah ze je mlady a ze chce byt sam.Stalo sa to pred mesiacom.Videli sme sa odvtedy.Neviem prestat mysliet ani pochopit co sa s nim stalo.Kebyze ma rozvojenu osobnost tak sa to neprejavi az po pol roku.Nedokazem pochopit ze pol roka ku mne citil a teraz mu bolo jedno ze placem.Velmi dakujem za kazdu odpoved.

Nesnadko

So mnou sa rozisla priatelka, ktora mala tazke depresie, nevedela sa ani zamestnat kvoli tomu. Raz bolo.dobre, raz stale plakala. Mala velmi tazke detstvo a aj bola sexualne zneuzita. Tiez nahle z nicoho nic. Po case mi vysvetlila, ze mi nechcela skodit, ze citila, ze mi je na obtiaz i ked som to tak ja nikdy necitil. Vraj jej viac zalezalo na mojom.stasti, aby som si nasiel lepsie dievca ako je ona.

pedag1

...a sliny ako varan:-D
Sorry, ani neviem, čo som ti chcel povedať. Keď sa s tebou rozišiel, tak sa s tým nejako zmier alebo ho nejako ešte prehovor, ak ti chýba.

pedag1

Tak keď máte obidvaja tie psychické problémy, tak by tam mala byť vzájomná tolerancia. Či ako to je? Ty máš menšie psych. problémy a on väčšie, tak sa na neho pozeráš zvrchu? Aká je tvoja logika? Keď je disharmonický, tak sa mu občas v hlave vyskytnú aj falošné "tóny". Ak si o tom vedela od začiatku, tak si s tým mala počítať. Mohla si si o tom niečo prečítať na nete. Ono v každej rodine sa vyskytuje nejaké ochorenie, jedni trpia na srdce, druhý na cukrovku, tretí na nízke IQ. Každý by chcel byť dokonalý: mať silu ako medveď, zuby ako vlk, vlasy husté ako chvost líšky, oči silné ako oči sokolíka atď.