Dobrý den, dneska jsem byla se synem na 9 leté preventivní prohlídce. Celá prohlídka probíhala normálně až do doby, kdy paní doktorka zjistla, že synovi nejde přetáhnout předkožka. Měl predkožku přilepenou po celém obvodě. Doktorka použila sondu a násilím celou předkožku uvolnila. Nezdá se mi to jako normální postup. Setkal se s tím někdo? Jak to probíhalo u vás? Malý má problém se teď vymočit, protože to štípe. Děkuji za názory.
Problém předkožka
my sme mu povedali pravdu že je to pre jeho zdravie a že mu to pomôže
A jak to mám vysvětlit dítěti že jde na obřízku? Jak jste syna připravili na nemocnici?
Lucka to je asi to najťažšie my sme mu povedali pravdu že je to pre jeho dravie a že mu to pomôže
A jak to mám vysvětlit dítěti že jde na obřízku? Jak jste syna připravili na nemocnici?
približne mesiac a v narkoze
Romča, a jak dlouho se to hojilo? Dělali mu to v narkoze, nebo lokální umrtvení?
Syn má 8rokov a možno bola aj iná možnosť ale my sme podstúpili obriezku
Romča a podle tebe nebylo jiné řešení než obřízka? Kolik má syn ted roků?
Lucka no potom sa to opäť zhoršilo a musel ísť na obriezku bol na nej 7mich rokoch a znášal to celkom dobre
Kludne s apýtaj na obriezku
Ahoj, tento způsob uvolnění predkožky je zastaralý a uz se moc nepoužívá. Lékařka bude asi ze staré školy. Pokud potřebujete poradit, nebo konzultaci neváhejte se na mě obrátit na email martiinka2@seznam.cz.