Mohol byt este panic?

Príspevok v téme: Mohol byt este panic?
abcdefgeha

Dobry den.S priatelom sme spolu 5mesiacov. Zaujal ma najviac tym,aky je slusny,jemny a nezny.Gentleman.Nikdy som ho nepocula hresit.Sprava sa ku mne uctivo,krasne.Ma uz po 35tke. Spominal mi aj dake predosle svoje vztahy.Jednu si chcel davnejsie vraj aj vziat,uprednostnila vsak karieru pred vztahom.A o co ide?Po vyse 3mesiacoch sme sa prvy raz milovali.Vsimla som si,ze ma problemy s erekciou.Aj sa ma pri intimnostiach dost hanbi.Ja mu napriklad robievam aj oral,on mne vsak nie.A nie je pritom veriaci.Zeby mal daky blok ci co.Uz som si aj povedala, ze mu ho uz robit nebudem,kedze on mne ho nerobi vobec.A to este kym sme nemali medzi sebou intimnosti,tak pri francuzskom bozkavani som mu nie raz povedala,ze uz sa tesim na jeho jazycek tam dole co mi bude robkavat (lebo jazyk ma naozaj riadne dlhyy).Vzdy sa iba usmial a povedal,ze uz sa na to velmi tesi.A teraz ked sa uz spolu aj milujeme,tak ma oralne nikdy neuspokoji?Ja jeho ano.A celkovo je,co sa sexu tyka-taky nemastny, neslany.On by ma len hladkal,bozkaval.Ale sex akoby nechcel.Nepotreboval.Aj ma problem s erekciou.Vzrusi sa,ale nevydrzi mu dlhsie stat.Ked ma uspokojuje rukou,a potom ja jeho-tak musel byt velmi vzruseny, lebo trenirky ma uplne mokre.Ja neviem,ako to mam nazvat.Ale keby som si ja nanho vzdy nevysadla,on neurobi nic.Ani misionar ho nenapadne.Pride mi taky neskuseny. Neviem,co si mam uz o tomto celom mysliet?Ci bol naozaj panic.Alebo vcom je problem?

FillipC

Nie je to za tebou, ked tak bazirujes na oralnom sexe, co su lesbicke praktiky. Ocakavas, ze ti on nahradi aj chlapa a aj zenu v posteli. On je zozensteli (aj ked si myslim, ze teply). Vychovavali ho v zenskom prostredi. Klames seba, ze si si vybrala muzov, tak preco si si vybrala tepleho, zozensteleho muza a vyzadujes, aby ta lizal? Stale si bi. Zi s nim, on sex nepotrebuje a maj milenku. Inak to neporiesis.

abcdefgeha

FillipC,skor ty si cely fake. A ja som mala vztah so zenou uz davno.No tato etapa mojho zivota je uz za mnou.Vybrala som si proste muzov.Zeny sa mi pacia dalej,ale mam jasno v tom,ze vztah chcem uz len s muzom.A nie,on toto o mne nevie.Toto bolo dozadu 10rokov.Ja uz zijem iny zivot.

FillipC

Svoj by svojho spoznal? :-)) a ty si gay? Nie, si lesbicka.
A on vie, ze si bi? Mamickim milacik=zatazeny na tvoje prsia.

Fake

abcdefgeha

FillipC,toto je anonymne forum,nemusim sa obavat,ze ma tu niekto nebodaj spozna.Ale.Ja sama som BI.A ako sa hovori, svoj by svojho spoznal ;) Poznam dost homosexualov,tak by som si asi vsimla, ze neni heterosexual.Skor to vidim, ze nema vela za sebou skusenosti (preto ma napadlo aj to panictvo),ale zas aj vychova robi svoje.A on bol taky mamin milacik.Vzdy ho vraj viedla k ucte k zenam, on ani nepije,nefajci.Proste sen kazdej svokry.Len ten sex.. No a ked uz spominas tu aktivitu.Coho sa nevie nabazit,su moje prsia.Stale mi ich bozkava, drazdi mi ich jazykom+ perami+zubami,hladka mi ich, masiruje. Zas keby bol gay,nebol by az tak posadnuty mojimi prsiami.

FillipC

Ako myslis. Som zvedavy kolko to s nim vydrzis. Ked ti doktor zisti fekalnu bakteriu tam dole, ci v ustach, stale budes tvrdis, ze nie je gay.
Paci sa mu vsetko, co robis. V preklade, je mu uplne jedno, co robis. Ziadna aktivita od neho.

abcdefgeha

Lentak11 a lubby,ano,on je presne taky, ako pisete.Velmi si vazi zeny.Miluje svoju matku a vazi si ju.Ze jej odmalicka vo vsetkom pomahal.Aj svojej sestre pomaha velmi. Naozaj je na dnesnu dobu az prehnane dobry a slusny.

abcdefgeha

Lollka,,nezda sa mi,zeby bol gay.A problem s erekciou ma.Aj ked mu robim oral, nestvrdne mu dostatocne,rukou je to tiez slabe.Ja uz naozaj neviem,co mam robit? Pri vhodnej prilezitosti sa s nim citlivo porozpravam.Je zvlastne,ze mi ten oral neposkytuje.A to vzdy sa automaticky sprchujem predtym,nez spolu nieco mame. Ja som az prehnane cistotna.

FillipC,,ja tu jeho ex nepoznam.Iba o nej raz hovoril.Nic viac.Ja som uz raz vydata bola. A ako to myslis,ze ho nepoznam? Viem o nom toho dost, akurat jediny zadrhel,ktory citim,je tento sex medzi nami.Inak si rozumieme vyborne.Poznam jeho rodinu,kolegov.Chodim k nemu domov, obcas do prace.Travime spolu volny cas. Viem ake ma nazory,postoje, casto sa bavime spolu na rozne temy. Viem,ake sporty ma rad,knihy, filmy,hudbu.Ake jedla lubi.O vsetkom sa spolu bavime.Ale zas nebudem mu hned hovorit-zlatko,niesi impotent?! Byva inak sam.A nemyslim si,ze je teply.Poznam dost homosexualov a on mi ako teply nepride.A mas pravdu,on je introvert.Aj charakterovo je velmi dobry clovek.Co sa tyka vztahov+ jeho,tak ma dost nizke sebavedomie.A on okrem prace a domova nikam nechodi.Okrem rodicov a sestry.Ja som dost opacny typ.Extrovertka, som otvorena,oblubena. Ja mam dost sebavedomia.A ano,moj zadok sa mu velmi paci a vzrusuje ho.

poradim38,on neni veriaci.Takze v tomto to nemoze byt.Rozpravame sa spolu vela. Ked som sa aj minule k nemu tulila a pytala som sa ho,co ho vzrusuje,co by sa mu pacilo a mam urobit,tak mi povedal,ze jemu sa vsetko co robim,paci.

FillipC

Vylizat ju moze aj slusne a nezne :-)
Ked je taky slusny, tak by jej mal aj slusne oplatit oral.
Necudujem sa, ze tolko zien naleti. Zeny chcu byt klamane a klamu aj sami seba. Chlap uz vie, co je za tym.

Lentak11

Zrejme je to kľudný a slušný muž po 35 ktorý si predstavuje lásku neznostami.Nech si dá predpísať viagru a potom uvidíš.Ako vás môže napadnúť že je gay.