Mohol byt este panic?

Príspevok v téme: Mohol byt este panic?
abcdefgeha

Dobry den.S priatelom sme spolu 5mesiacov. Zaujal ma najviac tym,aky je slusny,jemny a nezny.Gentleman.Nikdy som ho nepocula hresit.Sprava sa ku mne uctivo,krasne.Ma uz po 35tke. Spominal mi aj dake predosle svoje vztahy.Jednu si chcel davnejsie vraj aj vziat,uprednostnila vsak karieru pred vztahom.A o co ide?Po vyse 3mesiacoch sme sa prvy raz milovali.Vsimla som si,ze ma problemy s erekciou.Aj sa ma pri intimnostiach dost hanbi.Ja mu napriklad robievam aj oral,on mne vsak nie.A nie je pritom veriaci.Zeby mal daky blok ci co.Uz som si aj povedala, ze mu ho uz robit nebudem,kedze on mne ho nerobi vobec.A to este kym sme nemali medzi sebou intimnosti,tak pri francuzskom bozkavani som mu nie raz povedala,ze uz sa tesim na jeho jazycek tam dole co mi bude robkavat (lebo jazyk ma naozaj riadne dlhyy).Vzdy sa iba usmial a povedal,ze uz sa na to velmi tesi.A teraz ked sa uz spolu aj milujeme,tak ma oralne nikdy neuspokoji?Ja jeho ano.A celkovo je,co sa sexu tyka-taky nemastny, neslany.On by ma len hladkal,bozkaval.Ale sex akoby nechcel.Nepotreboval.Aj ma problem s erekciou.Vzrusi sa,ale nevydrzi mu dlhsie stat.Ked ma uspokojuje rukou,a potom ja jeho-tak musel byt velmi vzruseny, lebo trenirky ma uplne mokre.Ja neviem,ako to mam nazvat.Ale keby som si ja nanho vzdy nevysadla,on neurobi nic.Ani misionar ho nenapadne.Pride mi taky neskuseny. Neviem,co si mam uz o tomto celom mysliet?Ci bol naozaj panic.Alebo vcom je problem?

LukasTakSaVolam

No píšem ako to vidím ja. Podľa mňa je komunikácia vo vzťahu veľmi dôležitá a ja za to nemôžem, že sa hanbí alebo jeho ego nedokáže zvládnuť takúto konverzáciu. Takéto veci sa dejú a je potrebné sa o nich rozprávať. Takto si len domýšľaš kde môže byť problém.

abcdefgeha

LukasTakSaVolam,asi malo poznas svoj druh, ale ked sa muza aj neviem ako takne a citllivo opytas na jeho slabsiu vykonnost, ze mu nechce stat,tak v skratke-hned bude vediet,ze si o nom zena mysli,ze je impotent. Muzi su na svoje penisy a plesiny velmi citlivi.Sme spolu ani nie pol roka a uz ho mam posielat za urologom, sexuologom? On tento problem ma asi dost dlho.Asi pri kazdej mal tieto problemy.Tak preco to neriesil?Neviem,ako mu to taktne povedat,aby tento problem riesil.A mozno on to ako problem ani nevnima.Kazda zena by to vsak videla inak

Moonnaa

Pilcuk tu stále len vyplakáva, ale keď mal dohodnuté prvé rande, tak sa od strachu pototo a odvolal ho a potom, keď už k stretnutiu došlo, tak v polovici zdrhol. Tak neviem, čo očakáva, či mu budú ženy samé skákať do náručia.

Lollka

Pilcuk ty keby si mal aspon trocha normalnu povahu a nenenavidel vsetky zeny sveta tak by si uz davno nejaku mal. Muzi maju vyhodu ze vela zien sa nerozhoduje na zaklade krasy ako to robia muzi, cize aj ten najskaredsi si zenu najde. A peniaze tiez nehraju rolu, aj smetiari maju zeny, aj nezamestnani na podpore, dokonca aj bezdomovci bez podpory si vedia najst nejaku len ty nie. Tak cim to asi bude. Musis mat velmi zlu povahu ked o teba neopre bicykel ani ta najvacsia socka.

LukasTakSaVolam

Je tu jeden problém, riešiš tieto veci s cudzími ľuďmi na internete namiesto toho, aby si to riešila so svojím partnerom. Ako to mám vedieť? Pýtaj sa jeho.

Pilcuk

U mužov je čoraz menej neobvyklá skutočnosť, že majú status "panica" aj vo vyššom, dokonca čoraz vyššom veku, pretože ženy sú vplyvom emancipácie žien viac a viac vyberavé, preto majú muži čoraz väčšie problémy s nájdenim si druhej polovičky. Ja tiež patrím, k tým nešťastníkom, ktorí nikdy nezažili bozk, objatie, sex a vzťah so ženou, a to mám 49 rokov. Nič sa nedá robiť. Snáď čoskoro nastane zánik sveta, alebo aspoň ľudstva a zastaví sa tak prebiehajúcu skazu ľudstva a nespravodlivosť.

FillipC

Ano, som panic s 3 detmi :-)
A co chces od ludi, ktori toho tvojho nepoznaju? Tipuju - gay, impotent, hanblivy. Bud si vyber, alebo sa s nim porozpravaj. Alebo mu povedz, ze si na internet pisala o nom, ze je impotent, nemasny- neslany v posteli a mas po probleme :-)

abcdefgeha

FillipC,ved ty sam si este panic s minimom realnych skusenosti,tak co ta tak irituje ten moj?A oral je bezna sucast vacsiny vztahov. To su potom vsetky tie zeny lesby? Nebazirujem,iba mi pride normalne,ze ked ja mojmu partnerovi poskytujem oral,tak ocakavam,ze ho bude aj on mne poskytovat. To je o vzajomnom poskytovani a prijimani vo vztahu.Ako som uz pisala,mam dost znamych gayov.Asi by som si vsimla,ze aj moj priatel je gay.Nieje.