Nechutenstvo

Príspevok v téme: Nechutenstvo
Strizi

Už dlhšie nemám chuť jesť, ani niesom hladný... jem iba trocha aj to preto, lebo viem, že musím ale stále priberám... celý čas ma trápilo že som bol príliš chudý a chcel som pribrať, nie že by som nebol rád, že priberám, ale neviem z čoho keď skoro nič nejem... mám 19 rokov a nechcem takto pokračovať, som už zúfalý, pred istým časom som mal aj hnačky, ktoré sa teraz upravili, mám pravidelnú stolicu každý deň, len si neviem poradiť s tým nechutenstvom a či to priberanie z ničoho nič niečo nesignalizuje

Tomas12345

Jest by si mal normálne a nielen do seba hodiť dačo.
Ak priberáš dosť bez toho aby tomu odpovedal tvoj denný prijem kalorii, tak moze byt chyba v tele. Mozes to byt chyba hormonálna. Zájdi k doktorovi.

pedag1

Tak to by aj mňa zaujímalo, že z čoho priberám? Haló? Pomaly nič nejem, keď si odmyslím tú 1 tonu bravčoviny za dva roky, ktorú som nechtiac pojedol, lebo ju nemal kto pojesť a pribral som 15 kíl? Ta to kde zme? Ja ako druhý Mesiac, extraterrestriálny objekt? Haló? Už len kurky a okurky, dosť bolo prežierania! Až som sa spotil, keď som si na to spomenul, hosana.