Deti

Príspevok v téme: Deti
ZmateneDievca

Neviem čo si myslieť o názore môjho priateľa na deti.
Raz mi hovorí, že deti nechce, neskôr mi povie že už má pre naše deti vymyslené mená...
Teda netuším čo od neho v tomto smere čakať. Aj keď máme na tieto veci ešte dosť času keďže máme obaja čerstvých 20.
Ja sama som v nad deťmi zatiaľ veľmi nerozmýšľala, mám čo robiť so školou a pod.
Viem si predstaviť prežiť život s mojím priateľom. Ale absolútne netuším čo od neho čakať v tomto smere a ani by som to tak neriešila, ale on sa o tom chce stále rozprávať.
Stalo sa vám niečo podobné?

ZmateneDievca

bereka Tak spoločné bývanie už máme ale svadbu aspoň ja ešte neriešim.
SomSvetlo Máš pravdu, že klamať mu nebude najlepší nápad a hlavne ja mu klamať neviem. A áno deti teraz nechcem ani ja, ale keď on vždy začne túto tému... len preto to riešim. Mne je v podstate jedno či chce alebo nechce deti. Tak či tak s ním chcem žiť.
Lollka Tak podľa mňa sme obaja ešte veľmi nezrelí, však máme len 20. Obaja ešte potrebujeme čas na to aby sme dospeli po psychickej stránke. Nemôžem povedať že sme vo všetkom nezrelí, ale proste človek v tomto veku potrebuje cestovať a užiť si ešte mladosť. A doštudovať VŠ...

A ďakujem za odpovede. Asi to proste nejdem riešiť.

Lollka

Obaja ste este velmi mladi, on je zrejme este velmi nezrely a nevie co v buducnosti chce. Raz mu pride super zalozit rodinu a mat deti, potom mu to zas pride ako otrava a prilisna zodpovednost a chce si radsej uzivat a deti nikdy nemat. Zatial nemozes vediet ako sa ustali jeho nazor ked dozreje, ale neodporucam ti hovoriť mu ze si tehotna ked to tak nie je, pokial si nechces rozbit vztah.

SomSvetlo

ZmateneDievca jezis to co bolo za radu a ze nie je zly napad ....hlavne mu nehovor ze si akoze tehotna si pipi (teda pokial sa nechces s nim rozisť),ved ste este mlady na to a aj jeho uvahy: nechcem deti nasledne mam mena pre deti .. Ad 1 Vas vztah do manzelstva s najvacsou pravdepodobnosťou nevydrzi(ale drzim palce aby vydrzal) Ad 2 deti nechces teraz este ani ty vobec tak sa touto temou nezaoberaj. uzivajte mladosť na vsetko pride cas. V jeho veku som nechcel deti ani ja a mam teraz 3 Ks heh ak ho oklames ze si tehotna uvedom si ze toto je velka zmena a zodpovednost a ak on povie OK vyriesime svadbu deti a ty mu povies ze si ho oklamala ako asi zareaguje???

bereka

este nikde nie je napisane, ze spolu aj zostanete. teraz si hlavne davajte pozor, aby si neostala tehotna a potom ked budete riesit manzelstvo a spolocne byvanie, tak potom sa mozte bavit o detoch