Ahojte,
Mam problemy s nadmernym ochlpenim, na endkrinologii ma odkazali uz len na HAK a to som zavrhla, takze bojujem s tym vsetkymi inymi sposobmi. Akurat vcera som sa zbavila chlpkov medzi prsiami - depilacnymi pasikmi na tvar (ano, viem ze na to nie su urcene, ale s normalnych pasikov som mala nenormalnu alergicku reakciu) a uz som to predtym robila 2x a vsetko bolo v pohodicke. Len teraz sa mi to začalo zapaľovať, robia sa mi neprijemne pupáky (s bielou hlavičkou :( ) a neviem preco. Vsetko som mala dokladne umyte, vydezinfikovane, postup rovnaky ako predtym. NEMATE NIEKTO TIP AKO SA NAJRYCHLEJSIE ZBAVIT TOHTO NRPODARENEHO ZACERVENANIA? BABSKY RECEPT ALEBO NEJAKE KREMY A POD.? DAKUJEM :)
Vyrážky a začervenanie po depilacii - ako sa ho zbaviť?
Boze to si vazne depilujes take citlive miesta??? Medzi prsiami mas najtensiu kozu!!!!! Ja keby som mala take problemy tak si to normalne oholim a neriesim dalej... zatial by som setrila na laserovu depilaciu a potom sla tam...
Dostala si alergickú reakciu. Nič si na to nedávaj, žiaden krém!, sprchuj chladnou vodou.