Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem svojho ex

Príspevok v téme: Milujem svojho ex
susan0004

Takto...potrebujem poradiť :)
Pred 5 mesiacmi som sa rozišla s priateľom, pretože ma začal veľmi obmedzovať, stále sa vypytoval s kým a kde som a čo robíme, ale iba keď mu niekto z mojich kamarátov povedal, že idem s nimi, v inom prípade ho ani nenapadlo napísať mi alebo zavolať aký som mala deň alebo čo, a keď som sa ozvala ja tak odpovedal nanajvýš tromi slovami. Nevedela som čo ďalej s nami, milovala som ho ale viacero vecí mi veľmi prekážalo, a tak som sa s ním trochu neplánovane rozišla. Odvtedy ma neznáša, pri každom stretnutí či konverzácii sa hádame ako malé deti, vykrikujeme si úplne trápne veci...až je mi z toho do smiechu, keď sa nad tým takto zamyslím. No milujem ho. Možno som naozaj potrebovala ten čas na to, aby som si uvedomila ako veľmi mi chýba a čo pre mňa znamená. Napísala som mu, že ho ľúbim - pod vplyvom únavy, zábavy, alkoholu, na to mi neodpovedal, viem že teraz je mimo Slovenska a nemá čas. Ale tak...neviem čo robiť, či to má zmysel z jeho strany. Potrebujem len aby mi odpustil jedinú chybu, veď ja som mu odpustila toľkokrát všeličo. Ale nechcem ho nútiť alebo čo. No proste je to divné. Má niekto nápad? Budem vďačná za všetko
A inak mám 20 rokov, keby niečo, nie som žiadna 13-stka

pedag1

Keď urobíš 99 dobrých vecí a jednu zlú, tak tú zlú ti budú vytýkať aj do konca tvojho života. Zlé veci sa asi dobre pamätajú, mali by mať podľa toho v školách deti trebárs pri slovíčkach vždy nejakého bubáka a potom ich ani nenapadne, aby im to slovíčko vyfučalo z hlavy:-)