Brada ,otazka pre dievcata ?

Kami91

Dlhé roky som nosil takú kratšiu bradu upravovanú cca na 2cm a veľakrát som sa s tým stretol, že ženy si mysleli, že je to nehygienické pritom som sa o bradu staral viac ako tie ženy o vlasy. Denne umývaná upravovaná 2x do týždna pritom ony si vlasy koľkokrát umývajú aj raz za 3 dni hlavne, že brada je blé. Teraz chodím so strniskom a vidím s tým lepšie sympatie u žien.

Kamoška mi raz povedala, že prečo ju nosím, že chrobáci a omrvinky sa mi v tom množia až som bol zdesený z jej zmýšlania. Aké omrvinky? A chrobáci?? kks...

Pikhart

Ja síce nie som dievča, ale súdiac podľa toho, keď vidím, ako tým bradáčom visia polievkové rezance z fúzov aj pol hodiny po obede, tak to asi nebude úplne OK. Zdržiavajú sa tam rôzne bacile, baktérie a iné mikroorganizmy, ktoré zapríčiňujú mnohé ochorenia.

boruvka

velka brada tzv kozia brada je antisexi bleee
Husta brada tiez antisexi bleee
Mierne strnisko wauu ale niekomu pristane nahladko viac ako strnisko

pomocnica

S bradou, veľmiiii veľa mužov keď si ju nechajú vyzerajú hneď o veľa viac sexi. ;-) Ale ide o daného človeka a každému sa hodí niečo iné. ;-)

ziletka12

každý vyzerá ináč
niekomu brada pristane a opekneje z nej a iný vyzerá dosť blbo záleží od tváre aku má
dlhá a prehustená brada je však antisexi a chlapi s ňou vyzerajú ako zálesaci čo sa boja používať žiletky
mierne strnisko je fajn a sexi niečo ako má iglesias, beckham, brad pitt a pod. Ono fakt zaleží od tváre, veľkosti čela, nosa, očí atd.
A tiež to aký nosíš účes, ak je spľasnutý tak brada pôsobí blbo ale ak je mierne na ježka tak to dodá šmrnc