dievcata , pacia sa vam bradati chlapi alebo ti bez brady ?
Brada ,otazka pre dievcata ?
Dlhé roky som nosil takú kratšiu bradu upravovanú cca na 2cm a veľakrát som sa s tým stretol, že ženy si mysleli, že je to nehygienické pritom som sa o bradu staral viac ako tie ženy o vlasy. Denne umývaná upravovaná 2x do týždna pritom ony si vlasy koľkokrát umývajú aj raz za 3 dni hlavne, že brada je blé. Teraz chodím so strniskom a vidím s tým lepšie sympatie u žien.
Kamoška mi raz povedala, že prečo ju nosím, že chrobáci a omrvinky sa mi v tom množia až som bol zdesený z jej zmýšlania. Aké omrvinky? A chrobáci?? kks...
Ja síce nie som dievča, ale súdiac podľa toho, keď vidím, ako tým bradáčom visia polievkové rezance z fúzov aj pol hodiny po obede, tak to asi nebude úplne OK. Zdržiavajú sa tam rôzne bacile, baktérie a iné mikroorganizmy, ktoré zapríčiňujú mnohé ochorenia.
ja neznasam tzv. hipsterske brady brrrrr...
vid toto:
ocdn.eu
velka brada tzv kozia brada je antisexi bleee
Husta brada tiez antisexi bleee
Mierne strnisko wauu ale niekomu pristane nahladko viac ako strnisko
otazockaaaaa-Jop pichá to, to je pravda. :D
Ani jedno :D Ja mam najradsej takych so strniskom :D
skôr by ma zaujímalo ako sa ti bozkáva s takým zarasteným mužom?
S bradou, veľmiiii veľa mužov keď si ju nechajú vyzerajú hneď o veľa viac sexi. ;-) Ale ide o daného človeka a každému sa hodí niečo iné. ;-)
každý vyzerá ináč
niekomu brada pristane a opekneje z nej a iný vyzerá dosť blbo záleží od tváre aku má
dlhá a prehustená brada je však antisexi a chlapi s ňou vyzerajú ako zálesaci čo sa boja používať žiletky
mierne strnisko je fajn a sexi niečo ako má iglesias, beckham, brad pitt a pod. Ono fakt zaleží od tváre, veľkosti čela, nosa, očí atd.
A tiež to aký nosíš účes, ak je spľasnutý tak brada pôsobí blbo ale ak je mierne na ježka tak to dodá šmrnc
Mierne strnisko je sexi ale nie brada.