Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mám šancu dostať hypo?

jankask1

dakujem za reakcie pozicky som nikdy nemala ziadne ani kreditne karty ...je to prva praca po vs cize mam cisty uverovy register....dakujem za rady :)

Joelle

Alkaaa
Vieš, aj ľudia s nízkym platom chcú bývať vo VLASTNOM byte... čo ti je na tom také nepochopiteľné? Či oni nemajú právo na vlastný byt ? Čo sa má na niekoho privesiť a bývať uňho? Nuž platy na Slovensku sú žiaľ nízke, ale bývať potrebuje každý... a v prenajatom alebo u rodičov sa donekonečna byť nedá.

Lollka

Ak si si niekedy brala pozicku, bankovu alebo nebankovu, lizing na auto, to vsetko mas v registri kde sa ti budu hrabat pri posudzovani tvojej hypo ziadosti. Ak si niekedy v minulosti taku pozicku nesplacala ci meskala so splatkami tak je to velmi zle ale neprida ti ani ak si nejaku pôžičku mala a splacala ju. Ak mas kreditne karty tak si ich zrus hned teraz lebo bude trvat cca 3 mesiace kym ti po zruseni zmiznu z registra a oni to beru ako keby si mala pozicku a to ani vtedy ked ich vobec nevyuzivas. Ked budes mat cisty uverovy register a ziadne kreditky podla mna mas sancu aj s tymto platom, oni maju radsej klienta ktory hoc menej zaraba ale vidia ze je spolahlivy a nezadlzuje sa ako takeho co zaraba vela ale berie si pozicky.

Lollka

Ja som pred rokmi zarabala 15000 Sk v hrubom co je necelych 500 eur a hypo mi dali, ale len jedna banka, ostatne ma pre nizky prijem odmietli. A podmienky stale sprisnuju takze teraz neviem. Ale oni pozeraju aj na mnoho inych veci, skor daju hypo niekomu kto sice zaraba menej, ale ma stabilnu dlhorocnu pracu, nema ziadne dlzoby-uvery ako naopak. Skus si najst nejakeho fin. poradcu, oni su plateni proviziami z bank cize ty ho platit nemusis. Neviem ci vsetci ale ja som takeho pred par mesiacmi mala. Neziadaj o hypo pokial si nebudes ista ze ti ju daju, lebo ked ta odmietnu tak mas zapis v registry a o to tazsie sa dostanes k hypo u inej banky.

mate59

Záleží, koľko bude stáť ten byt a koľko % z jeho hodnoty máš nasporené,banka ti na celý byt úver nedá.Skús viazanosť na 30 rokov,koľko ti vyjde splácať,ale mohla by si dosiahnuť,spýtaj sa v banke alebo u fin. poradcu.